cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Etne

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Etne

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Etne så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Etne er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Etne?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Etne

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Etne

Bosetning i kommunen er i dag tettest langs Skånevikfjorden og Etnefjorden. Her har rundt 4/5 av befolkning i kommunen bosatt seg. Det er to tettsteder i Etne, dette er Skånevik og kommunesenteret Etnesjøen, der de fleste holder til. Antall boligomsetninger har økt de siste årene og gjennomsnittlig kvadratmeterpris.

I dag er det mange eneboliger og leiligheter i kommunen, der 83,9% er selveier og det er 15% leietakere. Videre finner man 802 hytter og fritidsboliger i Etne. Man finner både eneboliger, leiligheter, ulike tomter og boligprosjekter til salgs, året rundt. Prisen spenner seg fra 1 390 000kr til 6 000 000kr, og antall kvadratmeter fra 71 til 310. Eneboligene har generelt sett god plass, vakker utsikt og noen har tilhørende båtplass. Flere av boligene kan også fint kjøpes som hytte i Skånevik, da det ikke er boplikt.

Eiendomsmegler Etne

Med et aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Dette kan du dra fordel av, om du skal selge boligen din Etne. Bruk gjerne vårt skjema for å komme i kontakt med meglerne. Da vet de at de er i konkurranse med andre meglere og strekker seg nok enda lenger.

Før du tar en beslutning for hvilken megler du skal velge, er det noen kriterier du bør føre opp på listen din. Blant annet at megleren har gode lokalkunnskaper. Dette er viktig for at du skal få mest mulig ut av boligsalget. Deretter kan det være lurt å sjekke opp i boliger som de har solgt tidligere og resultatet av dette. Videre er det bare å sammenligne og velge den beste megleren for jobben.

Om Etne

Etne ligger i Hordaland fylke og har i dag 4 077 innbyggere med videre prognoser om en befolkningsøkning. Kommunen omfatter begge sider av Åkrafjorden og har grenser til Kvinnherad og Odda i Hordaland og Sauda, Suldal og Vindafjord i Rogaland fylke.

Næringslivet i Etne har i mange år vært innen primærnæringer og i 2015 var det rundt 8% sysselsatt innen primærnæringer, deriblant i jordbruk og husdyrhold for melkeproduksjon. Videre er det 11% som arbeider i industri som bygge- og anleggsvirksomhet og kraft- og vannforsyning, samt verkstedindustri, gummi-, plast- og mineralsk produksjon, næringsmiddelindustri og mer.

Turistnæringen er også viktig for Etne, der det drives særlig i Åkrafjorden med fjordcruise og traktorsafari på gårdene. Rundt 34% av de yrkesaktive i kommunen har arbeid utenfor Etne, særlig i Vindafjord og Haugesund.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer