Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Engerdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Engerdal

Kjente og seriøse meglere i Engerdal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Engerdal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Engerdal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Engerdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Engerdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Engerdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Engerdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Engerdal

Engerdal har ingen tettsteder slik begrepet er definert av Statistisk sentralbyrå. Bosetningen i kommunen er forholdsvis spredt, med tyngdepunkt i bygder som administrasjonssenteret Engerdal og Drevsjø. Sistnevnte kan på mange måter sies å være Engerdals handels- og aktivitetssentrum. Med over 1 500 fritidsboliger er Engerdal heller ingen ubetydelig hyttekommune. En stor andel av disse finner vi omkring alpinsentrene sør for Femunden.

Engerdal har opplevd synkende innbyggertall i flere år nå. Det er en trend man gjerne skulle sett snudd. Fra politisk hold planlegges det derfor nybygging, en strategi som har vist seg å fungere i andre befolkningsmessig små kommuner. Så gjenstår det bare å se om man klarer å vise prognosene for de neste 20 årene feil.

Eiendomsmegler Engerdal

Enten det er snakk om kjøp eller salg, hytte eller enebolig, så er det viktig å finne en megler som forstår seg på både deg og det lokale markedet. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Engerdal. Som bonus får du kanskje enda bedre priser, da meglerne vet at de konkurrer om deg som kunde.

Om Engerdal

Engerdal ligger nordøst i Hedmark, kloss opp mot riksgrensa. Som kommunevåpenets gylne bog antyder, har jord- og skogbruk historisk vært viktige næringer i kommunen. Slik er det til en viss grad fremdeles, selv om maskiner har tatt over mye av arbeidet og det i dag ikke er like mange arbeidsplasser tilgjengelig. Særegent for Engerdals primærnæringer er blant annet innlandsfisket i Femunden og reindriften nord i kommunen.

Turistnæringen har etter hvert blitt viktig for Engerdal, og det er kanskje først og fremst de enorme områdene med uberørt villmark som lokker folk hit. Engerdal har to nasjonalparker: Gutulia og Femundsmarka. Begge ligger på østsiden av Femunden, grensende mot Sverige. Sør for innsjøen finner vi to alpinsenter, som til sammen har fem nedfarter.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Engerdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg