Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Engerdal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Engerdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Engerdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Engerdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Engerdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Engerdal

Engerdal har ingen tettsteder slik begrepet er definert av Statistisk sentralbyrå. Bosetningen i kommunen er forholdsvis spredt, med tyngdepunkt i bygder som administrasjonssenteret Engerdal og Drevsjø. Sistnevnte kan på mange måter sies å være Engerdals handels- og aktivitetssentrum. Med over 1 500 fritidsboliger er Engerdal heller ingen ubetydelig hyttekommune. En stor andel av disse finner vi omkring alpinsentrene sør for Femunden.

Engerdal har opplevd synkende innbyggertall i flere år nå. Det er en trend man gjerne skulle sett snudd. Fra politisk hold planlegges det derfor nybygging, en strategi som har vist seg å fungere i andre befolkningsmessig små kommuner. Så gjenstår det bare å se om man klarer å vise prognosene for de neste 20 årene feil.

Eiendomsmegler Engerdal

Enten det er snakk om kjøp eller salg, hytte eller enebolig, så er det viktig å finne en megler som forstår seg på både deg og det lokale markedet. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Engerdal. Som bonus får du kanskje enda bedre priser, da meglerne vet at de konkurrer om deg som kunde.

Om Engerdal

Engerdal ligger nordøst i Hedmark, kloss opp mot riksgrensa. Som kommunevåpenets gylne bog antyder, har jord- og skogbruk historisk vært viktige næringer i kommunen. Slik er det til en viss grad fremdeles, selv om maskiner har tatt over mye av arbeidet og det i dag ikke er like mange arbeidsplasser tilgjengelig. Særegent for Engerdals primærnæringer er blant annet innlandsfisket i Femunden og reindriften nord i kommunen.

Turistnæringen har etter hvert blitt viktig for Engerdal, og det er kanskje først og fremst de enorme områdene med uberørt villmark som lokker folk hit. Engerdal har to nasjonalparker: Gutulia og Femundsmarka. Begge ligger på østsiden av Femunden, grensende mot Sverige. Sør for innsjøen finner vi to alpinsenter, som til sammen har fem nedfarter.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer