Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Enebakk

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Enebakk

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Enebakk så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Enebakk er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Enebakk?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Enebakk

Befolkningen er konsentrert i ytterkantene av kommunen, og da hovedsakelig i Ytre Enebakk, med nærhet til Oslo og Ski, og Flateby, som ikke ligger mer enn en 20 minutters biltur unna Lillestrøm. Dette gjenspeiler at Enebakk er en kommune med mange pendlere. Omkring 70 prosent av Enebakks sysselsatte er ansatt utenfor kommunegrensen, og godt over halvparten av disse pendler til hovedstaden.

Utflyttingen fra Oslo har vært høy den siste tiden. Det skyldes trolig en kombinasjon av høye boligpriser, et ønske om å bo mer landlig og å kunne gi barna bedre oppvekstsvilkår enn de man finner i byen.

Eiendomsmegler Enebakk

Uansett hva årsaken er, vet man at de fleste utflytterne ender opp i hovedstadens omkringliggende kommuner. Derfor vil konkurransen om boligene i Enebakk være stor, og det å komme i kontakt med riktig eiendomsmegler maktpåliggende. Vår tjeneste hjelper deg å sammenligne tilbud fra ulike meglerfirmaer, slik at du ikke går glipp av det beste.

Om Enebakk

Like sørøst for Oslo ligger Enebakk. Kommunen er på én og samme tid den største og minste av Follo-kommunene – størst i utstrekning og minst i folketall. Bebyggelsen utgjør ikke mer enn fire-fem prosent av kommunens areal, som er opp mot 65 prosent skog og dessuten innbefatter et vannareal på størrelse med Oppegård kommune.

Med blant annet herredshuset i administrasjonssenteret Kirkebygda, og flere mindre utstillingssteder for kjente og ikke fullt så kjente kunstnere, kan Enebakk likevel skilte med mer enn bare flott natur. Det kanskje aller mest iøynefallende kulturminnet er Enebakk kirke. Denne flotte steinkirken skriver seg fra middelalderen og har gjennomgått en rekke større restaureringer siden den gang, senest i 2010.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer