cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Elverum

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Elverum

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Elverum så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Elverum er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Elverum?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Elverum

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Elverum

Med over 70 prosent av kommunens innbyggere kan man trygt si at bosetningen i Elverum er konsentrert til byen. Ellers er bebyggelsen godt spredt ut over kommunen, med et tyngdepunkt i Hernes og andre bygder hvor forholdene ligger til rette for jord- og skogbruk.  

Etter mange år med jevn befolkningsvekst opplevde Elverum i 2017 en liten utflating. Sammenliknet Østerdalen som helhet, er folketallet i Elverum likevel i forholdsvis god vekst, noe som forventes å skulle fortsette i tiden som kommer. 

I forbindelse med den nevnte oppsvingen i servicenæringen, har byen opplevd en langt større befolkningsvekst enn resten av kommunen. 

Boligprisene i Elverum har for øvrig lenge vært i stabil vekst, selv om det også her er tendenser til utflating. Ferdigstillingen av den nye Rv. 3 forventes imidlertid å bidra positivt i begge henseender. 

Eiendomsmegler Elverum

I et boligmarked preget av forholdsvis høy omsetning er det spesielt viktig å komme i kontakt med en megler som er godt kjent med de lokale forholdene. 

Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Elverum.

Husk å inviter flere meglere på befaring. Da vil du få et bedre helhetsinntrykk av hver enkelt megler. På denne måten kan du ta en bedre beslutning for salg og kjøp av din bolig. 

Om Elverum

Midt i Hedmark, omtrent der hvor Østerdalen glir over i Glåmdalen, ligger Elverum. Målt ut fra innbyggertall er kommunen den tredje største i fylket. Administrasjonen i Elverum ligger i byen ved samme navn, også kalt “Leiret” av de lokale. 

Her er ikke bare viktige tjenester og arbeidsgivere som sykehus, høgskole og militærleir, men også en umiddelbar nærhet til den karakteristiske Hedmarks-naturen: Glomma renner stillferdig tvers gjennom sentrum, og skogen slutter like ved husveggen.

Elverum er typisk kjent for servicenæringen er en sektor som har opplevd spesielt stor vekst de siste tiårene, noe som gjenspeiles i byens mangfold av tjenestetilbud og butikker.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.