cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Eigersund

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Eigersund

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Eigersund så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Eigersund er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Eigersund?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Eigersund

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Eigersund 

Boligmarkedet i Eigersund kommune er preget av både eneboliger og leiligheter, men det finnes helt klart flest eneboliger. De fleste av kommunens innbyggere bor i og rundt Egersund. De fleste eier egen bolig, men det finnes et leiemarked for de som ønsker dette. Kun 6,8% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. 

Det finnes en god del hytter i kommunen, 1218 per 3.kvartal 2018. Dette sier noe om at kommunen er et attraktivt sted for mange da det kommer til ferier, kanskje særlig med tanke på sommeraktiviteter da kommunen har mye å tilby med tanke på kystlinje, bading og havfiske. 

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer, varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Kommunen har 16 barnehager, var av 10 er private og 6 er kommunale. Kommunen har fem barneskoler og to ungdomsskoler. Videre ligger det en kombinert barne- og ungdomsskole i Hellvik. 

Kommunen ligger sentralt på sørvestlandet, og det er gode muligheter for kollektivtransport. Sørlandsbanen går gjennom kommunen og har stoppested i Egersund. Man kan også benytte seg av blant annet Stavangerekspressen, eller noen av de lokale bussene i området. E39 går gjennom kommune, og med bil bruker man omtrent en time mellom Stavanger og Egersund. 

Om Eigersund 

Eigersund kommune ligger i Rogaland fylke. Kommunens administrative senter er Egersund. Kommunen er en kystkommune, og ligger helt sør i fylket. 

Egersund har bystatus, og blir omtalt som en “sørlandsby” på Vestlandet. Det er fylkets sørligste by, og er også preget av den trebebyggelsen som er typisk for sørlandsbyer. 

Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 14803 innbyggere. De fleste bor i og rundt Egersund, i kommunens andre tettsted, i Hellvik, ved Helleland og på Eigerøya. 

Landbruk og fiske spiller en stor rolle i kommunens næringsliv, og omtrent 12% av arealet er dyrket mark. Fiskerihavnen i Egersund er en av landets viktigste, hvis man regner ilandført kvantum fisk. Kommunen har også noe industri, da først og fremst innenfor bygging av skip og boreplattformer. 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer