Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Eidskog

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Eidskog

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Eidskog så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Eidskog er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Eidskog?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Eidskog

Bosetningen i Eidskog er hovedsakelig konsentrert til hoveddalføret som Vrangselva renner gjennom. Og da spesielt tettstedene Skotterud og Magnor. Ellers er bebyggelsen spredt ut over kommunen med et tyngdepunkt på Tobøl og videre vestover langs Rv. 21. Det er også noe fritidsbebyggelse i Eidskog, blant annet i Kanalskogen hyttefelt helt sørvest i kommunen.

Nær halvparten av Eidskogs sysselsatte har sitt arbeid i en annen kommune. Enkelte krysser daglig svenskegrensa for å komme seg på jobb, mens de aller fleste legger turen innom Kongsvinger eller Oslo. Eidskog har opplevd en nedgang i befolkningen de siste ti årene, og prognosene for de neste 20 årene, tyder på at folketallet skal holde seg forholdsvis stabilt omkring 6 000 innbyggere.

Eiendomsmegler Eidskog

Enten du tenker på å kjøpe eller selge, uansett om det er snakk om helårsbolig, småbruk eller hytte, så det viktig å komme i kontakt med en megler som er godt kjent med det lokale boligmarkedet. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Eidskog.

Om Eidskog

Eidskog kommune utgjør sydspissen av Hedmark fylke. Selv om det store skogsarealet står for en svært viktig del av kommunens verdiskapning, er det kanskje først og fremst i forbindelse med dikteren og tømmerhoggeren Hans Børli at de vidstrakte skogsområdene i Eidskog nevnes.

For den som er interessert i å lære mer om Hans Børli og hans forhold til hjemkommunen, anbefales et besøk på fødestedet og barndomshjemmet Oppistun Børli.

En av kommunens mest særegne landskapstrekk er Vrangselva. Den kjente krepseelva snirkler seg gjennom Eidskog, forbi kommunens to tettsteder og inn i Sverige. Rett over grensa passerer den blant annet grensehandel destinasjonen Charlottenberg, som ligger knappe 20 minutter unna administrasjonssenteret Skotterud, før den fortsetter innover i Sverige.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer