cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Eidfjord

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Eidfjord

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Eidfjord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Eidfjord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Eidfjord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Eidfjord

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Eidfjord

I dag bor det 906 innbyggere i Eidfjord med prognoser om videre befolkningsøkning. Av bosetningen finner man i dag en konsentrasjon rundt Eidfjords eneste tettsted, og kommunesenter, Eidfjord.

Når det gjelder boligmarkedet er det totalt 517 eneboliger og 10 leiligheter i kommunen, samt 1 126 hytter. Eidfjord er altså mer attraktivt som fritidssted enn fast bosted, noe som trolig kommer av den vakre naturen som Eidfjord har å by på. Når det gjelder eierandel er det 84,4% som er selveier og 15,6% som er leietakere, og det er ellers få boligomsetninger per år i Eidfjord.

Det ligger flere boliger til salgs året rundt. Noen ligger til litt høyere pris enn andre. Om disse boligene blir solgt til prisantydning er vanskelig å svare på. Men man ser at det er et aktivt boligmarked til at det er en liten kommune.

Eiendomsmegler Eidfjord

Skal du selge huset eller hytta i Eidfjord? Da er det viktig at du finner den beste megleren for oppdraget. Vi anbefaler at du velger en megler som har gode lokalkunnskaper, da dette kan ha mye å si for utfallet av boligsalget.

Videre kan det være lurt å sette opp en liste over alle kriterier som er viktig for deg hos en megler. Sjekk gjerne opp referanser og se hvilke boliger han eller hun har solgt tidligere. Om en spesialiserer seg på hytter og du skal selge et hus, kan det kanskje være lurt å vurdere en annen.

For å ikke bruke så mye unødvendig tid på å kontakte de forskjellige meglerne kan du bruke vår tjeneste. Da fyller du inn ett skjema, og få dager etter kontakter de valgte meglerne deg. Deretter er det bare å sammenligne tilbudene og velge den beste megleren.

Om Eidfjord

Eidfjord kommune ligger i Eidfjorden og er den innerste delen av Hardangerfjorden. Eidfjord ligger i Hordaland fylke og grenser i dag til Ulvik, Ullensvang, Nore og Uvdal, og Hol. Innen næringslivet er det jordbruket som er av stor betydning med husdyrhold, garnfiske, bærsanking, villreinjakt og mer.

Industri er det lite av, mens den økende turisttrafikken har ført til en del sysselsetting innen hotellvirksomheter og turisthytter, samt andre servicearbeidsplasser. Selv om det er noe arbeidsplasser arbeider 30% av de yrkesaktive i andre nærliggende kommuner, særlig andre kommuner i Hardanger.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.