Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Dyrøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Dyrøy

Kjente og seriøse meglere i Dyrøy

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Dyrøy. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Dyrøy
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Dyrøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Dyrøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Dyrøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Dyrøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Dyrøy

Boligmarkedet i Dyrøy kommune består i all hovedsak av eneboliger, det er kun bygget fem leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked. Hele 31,4% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er beskjedens, med 220 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester, varehandel/hotell/restaurant og sekundærnæringer. Jordbruket dreier seg i all hovedsak om husdyrhold, fiskeflåten består for det meste av små båter. Elektroteknisk industri dominerer industrien, da i hovedsak gjennom selskapet Demas AS. Ellers står næringsmiddelindustrien for en del arbeidsplasser. I overkant av 40% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen.

Dyrøy kommune har en kommunal barnehage og en 1-10 skole. Det ligger ikke noen videregående skole eller høyere utdanningsinstitusjon i kommunen. Dyrøy har et variert tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

Kommunen har hurtigbåtforbindelse til Harstad og Tromsø. Fv. 84 gir kommunen forbindelse til E6. Ellers er også fv. 211 og 212 viktig for samferdsel i kommunen.

Om Dyrøy

Dyrøy kommune ligger omtrent midt på, og vest, i Troms fylke. Kommunen hadde per 4.kvartal 2018 1129 innbyggere. Kommunen består av øya Dyrøy, samt fastlandet innenfor denne. Kommunens administrative senter heter for Brøstadbotn. Høyeste topp i kommunen er Løksetind som ligger 1240 moh. Det ligger to små isbreer i kommunen. Kommunen har ingen tettsteder.

Dyrøy har enn så lenge beskjeden turisme, men her kan man oppleve mye. Det finnes flott natur med både hav og fjell. Som i de andre kommunene i Troms fylke kan man også her oppleve både midnattssol og nordlyset.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Dyrøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg