Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Dovre

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Dovre

Kjente og seriøse meglere i Dovre

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Dovre. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Dovre
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Dovre så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Dovre er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Dovre?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Dovre

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Dovre

I 2017 ble det solgt 18 boliger i Dovre kommune. Kommunen har per 3.kvartal i 2018 2631 innbyggere. Dette er altså en relativt liten kommune. Kommunen har stort sett eneboliger, men også 639 hytter. Leiemarkedet i kommunen er relativt lite.

De fleste innbyggerne jobber innenfor varehandel, hotell og restaurant, samferdsel, eiendom og helse- og omsorgstjenester.

Kommunen har to barneskoler og en ungdomsskole. Det finnes også to barnehager i kommunen. Du finner også Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skole og Fjellskolen her. Kommunen kan skilte med aktiviteter som fotball, turn, dansing, ridning, diverse alpine idretter, hundesport og mye mer. I Dombås finner du et flott alpinanlegg.

Ønsker du for eksempel å reise til Trondheim fra Dovre, bruker du ca 3.5 timer med bil. Det er også mulighet for å ta toget både til Trondheim og Oslo.

Dovre

Dovre kommune ligger i Oppland fylke. Kommunen er spesiell på flere måter, blant annet at 97,8% av kommunens innbyggere har nynorsk som hovedmål. Kommunevåpenet til Dovre er en svart moskus med gule horn. Du finner kommunen helt nord i fylket.

Hvis du besøker Dovre har du mulighet til å gå vakre fjellturer i blant annet Rondane nasjonalpark og Dovre nasjonalpark. Høyeste fjelltopp i Dovre kommune er Snøhetta, som ligger 2286,5 moh. Går du tur i Dovre nasjonalpark, kan du være så heldig å få se moskuser.

I kommunen bor de fleste innbyggerne på Dombås, Herkinn, Dovre og Dovreskogen.

Liker du å gå turer kan du blant annet følge Pilgrimsleden og Vårstigen, eller du kan besøke Tofte kongsgård.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Dovre

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg