Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Dønna

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Dønna

Kjente og seriøse meglere i Dønna

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Dønna. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Dønna
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Dønna så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Dønna er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Dønna?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Dønna

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Dønna

Bosetningen er sentrert rundt øya Dønna der rundt 90% av befolkningen bor. Resterende 10% fordeler seg på Løkta, Vanved/Slapøya og Skropa. De andre øyene i kommunen er ubebodde, og det finnes heller ingen tettsteder.

Det er få boligomsetninger i året, og for øyeblikket ligger det 13 boliger ute for salg (tall fra 25.01.2019). Totalt er det 901 eneboliger og 342 hytter i Dønna kommune. Prisantydningene ligger på 300 000 kr (160 m2) til 2 400 00kr (331 m2) der alle gir svært mye bolig og eiendom for pengene.

Flere boliger selges med boplikt, men man finner også boliger uten boplikt som gjerne blir presisert i boligannonsene. Folketallet ligger på 1 392 innbyggere og har videre prognoser om en svak nedgang, noe som preger boligmarkedet. I perioden 2006-2016 var nedgangen på gjennomsnittlig 0,7%.

Om Dønna

Dønna kommune ligger i Nordland fylke på kysten av Helgeland, og består i sin helhet på øyer der det er rundt 3000 øyer, holmer og skjær. De tre største øyene er Dønna, Vandve og Løkta. Kommunen grenser til Lurøy, Nesna, Leirfjord, Alstahaug og Herøy. Naturen er preget av skjærgård med øyer, holmer og skjær med sjø. Videre er det fjellformasjon der Dønnmannen er kommunens høyeste fjell på 856 moh. Andre øyer i kommunen er noe lavere og med strandflater og berglendt landskap.

Næringslivet er preget av jordbruk og fiske, der totalt 23% av sysselsetting i kommunen er innen primærnæringene noe som er det høyeste i Nordland fylke. Industrien er noe beskjeden, men inkluderer kraft- og vannforsyning, samt oppdrett av fisk (torsk, kveite og laks). Turisttrafikk er i en økende trend og servicenæringer tilknyttet turistnæringen er også viktige arbeidsplasser. Når det er sagt så arbeider 30% av yrkestakere i andre kommuner utenfor Dønna, særlig i Alstahaug.

For å få kommunen mer på kartet arrangeres en årlig festival på Dønna med navnet Sjarken Festivalen. Dette startet opp sommeren 2017, og har hovedfokus på båt- og fiskerinæringen der festivalen er i Fiskerihavnen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Dønna

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg