Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Deatnu Tana

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Deatnu Tana

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Deatnu Tana så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Deatnu Tana er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Deatnu Tana?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Deatnu

Boligmarkedet i Deatnu – Tana

De fleste som bor i Tana er samisk, og befolkningen er stort sett spredt i hele kommunen. Man finner likevel noe bebyggelse som danner mindre bygdesamfunn på begge sider av Tanaelven. Tettstedet Deanušaldi, Tana bru, er kommunesenteret og derfor et viktig veiknutepunkt. Andre viktige tettbebyggelser er Ruostafielbmá (Rustefjelbma) og Fanasgieddi (Båteng). Tidligere har også Skiippagurra vært et viktig tettsted og ble ansett som et handelssted.

Det ligger totalt 1 437 eneboliger og 3 leiligheter i kommunen, samt 572 hytter. Her er 80,2% selveier og de resterende 19,8% er leietakere. Boligprisene er svært varierende fra år til år.

Om Deatnu – Tana

Tana kommune, også kalt Deatnu, ligger øst i Finnmark fylke rundt Tanafjordens indre del (Deanuvuotna) og på nordsiden av Tanaelven (Deatnu). Tanaelven er Norges tredje lengste elv og danner grensen mot Finland i sør.

Kommunen grenser altså til Finland, samt også kommunene Berlevåg, Båtsfjord, Nesseby, Karasjok, Lebesby og Gamvik. Befolkningen holdt seg stort sett stabil frem til 90-tallet, men har siden hatt en nedgang. I dag bor det 2 910 innbyggere i Tana kommune, der prognoser viser til en videre nedgang i befolkningen.

Når det kommer til næringslivet er jord- og utmarksarealer kommunens viktigste ressurser. Flere kombinerer landbruksnæringen med fiske, selv om dette er i noe mindre kvantum sammenlignet med andre kommuner i Finnmark.

I Tanaelva er laksefisket viktig for lokalbefolkningen og virker også som et lokkested for turister. Turistnæringen har fått en økende betydning for kommunen, der elva er som en attraksjon. Andre betydelige næringer er tamreindrift, meieri, slakteri og ellers et større forretningssenter.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer