Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bryne

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Bryne

Kjente og seriøse meglere i Bryne

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Bryne. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Bryne
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bryne så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bryne er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bryne?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Bryne

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Om boligmarkedet i Bryne

Bryne er en aktiv by når det kommer til salg og kjøp av boliger. Her finner man blant annet flere av de største eiendomsmeglerne. 

Med knappe 30 minutter inn til Stavanger sentrum gjør dette byen til ett attraktivt området for de som ønsker å bo rolig men sentralt.

I tillegg er det «rimeligere» boligpriser her, enn det er i Stavanger. Noe som gjør det til et godt og attraktivt sted for småbarnsfamilier, som kanskje ikke har like god råd. 

Eiendomsmegler Bryne

Skal du selge boligen din i Bryne? Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Ønsker du ikke å bruke så mye tid eller er usikker, kan du bruke vårt skjema. 

Da vil du få tilbud og komme i kontakt med flere lokale meglere. Inviter meglerne hjem på befaring slik at du får et bedre inntrykk av hver og en. 

Deretter kan du sammenligne dine kriterier og tilbud opp mot de forskjellige meglerne, slik at du finner den beste megleren for din bolig. 

Om Bryne

Byen ligger i Time kommune, Rogaland fylke. Byen ligger 25 minutter unna Stavanger med tog. I begynnelsen 2018 var det omtrent 12.084 innbyggere fordelt på 5,33 kvadratkilometer. 

I januar 2001 fikk Bryne bystatus og er i dag en av Norges 50 største byer. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bryne

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg