Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Brønnøysund

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Brønnøysund

Kjente og seriøse meglere i Brønnøysund

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Brønnøysund. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Brønnøysund
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Brønnøysund så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Brønnøysund er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Brønnøysund?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Brønnøysund

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Brønnøysund

De fleste i Brønnøysund bor på strandflaten ved sentrum. De fleste boliger i byen er eneboliger, men også en del leiligheter. 
Boligomsetningen i Brønnøysund har den siste tiden økt noe, og ettersom folketallet øker vil dette påvirke boligmarkedet positivt. 
Med en tilgang til flott natur, samtidig som man kan bo sentralt er dette en attraktiv by for flere i Nord-Norge. Noe som igjen påvirker boligprisene positivt. 

Eiendomsmeglere Brønnøysund

Med et aktivt boligmarked, følger det naturligvis med flere eiendomsmeglere som konkurrer om de samme kundene. Man finner blant annet Eiendomsmegler 1 og REDE Eiendom i byen. 

Dersom du har en bolig du skal selge i Brønnøysund, er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Bruk gjerne vårt skjema for å komme i kontakt med flere lokale meglere. Deretter kan du invitere de på befaring. 

Da kan du være sikker på at du finner den beste megleren for deg og din bolig. Samtidig får du det kanskje litt billigere, da meglerne vet at de konkurrer om deg som kunde. 

Om Brønnøysund

Brønnøysund er både et administrasjonssenter og en by som ligger i Brønnøy kommune, i Nordland fylke. Brønnøysund finner man rett ved kysten og kalles ofte for «kystbyen midt i Norge». 

Selve byen hadde 5.045 innbyggere, målt den 1 januar 2018. I 1923 fikk byen ladestedstatus, og var en egen kommune fra 1923-1963. På samme tid mistet den også bystatusen sin, men fikk den tilbake igjen i 2000.

Brønnøysund er kjent for at de fleste av innbyggerne er statlige registeretaten, Brønnøysundregisteret.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Brønnøysund

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg