cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Brønnøy

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Brønnøy

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Brønnøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Brønnøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Brønnøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Brønnøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Brønnøy

De fleste i Brønnøy bor på strandflaten i den vestlige delen av kommune, samt på de to nærmeste øyene utenfor. Særlig i tettstedet og kommunesenteret Brønnøysund bor det mange, omtrentlig 64% av innbyggerne. Brønnøy kommune har endre kommunegrenser flere ganger, og med dagens grenser har folketallet en vekst. I perioden 2005 til 2015 var det gjennomsnittlig 0,5% økning. Det er primært i og rundt kommunesenteret at folkemengden har økt.

Det bor 7 918 mennesker i Brønnøy (tall fra 2018), der prognoser viser en økt befolkning. Av boliger det 2 783 eneboliger og 188 leiligheter, der de fleste er selveier eller andels- og aksjeeier (85%) og med 15% som leier. Det er også en del hytter i kommunen, totalt 631 per 2018.

Statistikk fra SSB viser at eneboliger hadde en gjennomsnittlig kvadratmeterpris 18 633kr i 2018, noe som er en økning fra 2017, men ligger rett under tall fra 2016 og et noe større gap fra 2015. Av boligomsetninger så har denne økt noe, og ettersom folketallet øker vil dette påvirke boligmarkedet positivt.

Om Brønnøy

Brønnøy er en kommune i fylket Nordland og grenser til Vevelstad, Vefsn, Grane, Bindal og Sømna. Brønnøy ble opprettet i 1837 som den kommunen som skulle lede innføringen av det lokale selvstyret. Kommunen er preget av et berglendt naturlandskap med kyst, fjellendt og vilt terreng, barskogsområder og løvskog. Øya Torget ligger i kommunens største severdighet, Torghatten som er et hatteformet fjell på 258 moh. med et hull tvers igjennom.

Av sysselsetting er det kun 6% innen primærnæringer der det er jordbruk med husdyrhold og fiske. Til tross for lav andel er faktisk Brønnøy ved siden av Sømna kommune størst på storfe- og hønsehold i fylket. Innenfor sekundærnæringer med industri er det bygge- og anleggsvirksomhet, bergverk, næringsmiddels-, tekstil- og verkstedindustri. I tillegg re det handels- og servicesenter, samt cruisetrafikk som er økende. Selv om mange bor og jobber i kommunen, er det også 17% av de bosatte som er yrkesaktive utenfor kommunen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.