Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bokn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Bokn

Kjente og seriøse meglere i Bokn

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Bokn. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Bokn
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bokn så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bokn er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bokn?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Bokn

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Bokn

Totalt finnes det 364 boliger i Bokn kommune, fire av disse er leiligheter. En meget stor andel eier egen bolig, men det finnes et lite leiemarked. Om du Ønsker å kjøpe hytte i Bokn er dette mulig, det er bygget 199 hytter totalt.

Hovedvekten av innbyggerne arbeider innenfor varehandel/hotell/restaurant og jordbruk/fiske. Melkeproduksjon og sauehold er viktig for Bokn kommune, likens er fiskeoppdrett. 51% av innbyggerne arbeider utenfor kommunen. De fleste jobber i Haugesundsområdet.

Kommunen har en barnehage og en 1-10 skole. Det finnes flere lag i kommunen, blant annet idrettslag, et hagelag, speideren med mer. Kommunen har også eget bibliotek.

E39 er en viktig vei for kommunen, og går gjennom alle de bebodde øyene. Det går ekpressbusser til Bergen og Haugesund, samt til Stavanger. Det går også flere hurtigbåter, blant annet til Stavanger.

Eiendomsmegler Bokn

Boligmarkedet i kommunen er ikke særlig aktivt. Men det selges noen få boliger her også. Med andre ord får du hjelp fra meglere om du skal selge boligen din i denne kommunen.

Er du usikker på hvordan du skal gå frem kan du gjerne benytte deg av tjenesten vår. Da fyller du bare ut ett enkelt skjema. Innen tre virkedager vil meglerne kontakte deg med ulike tilbud. Vi anbefaler at du inviterer de på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av meglerne, samtidig som du kan stille spørsmål du måtte ha.

Om Bokn

Bokn kommune er en øykommune i Rogaland fylke. I alt har kommunen 125 øyer, skjær og holmer. Fire av øyene er bebodde; Vestre Bokn, Loten, Auste Bokn og Ogn. Kommunens administrative senter er Føresvik, som ligger på øya Vestre Bokn. Her ligger også kommunens andre tettsted; Bokn. l 2018 ble det målt opp 834 innbyggere i kommunen.

Jordbruket utgjør omtrent 20% av kommunens arbeidsplasser, da med vekt på melkeproduksjon og sauehold. Fiskeoppdrett er også viktig. Industrien i Bokn kommune består av gummi-, plast- og mineralsk industri.

Kommunen har noe turistnæring, med to campingplasser og en turisthavn for båter.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bokn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg