Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bømlo

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Bømlo

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bømlo så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bømlo er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bømlo?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Bømlo

Bosetningen i Bømlo er jevnt fordelt utover kommunen og i de syv tettstedene. Tettstedene i Bømlo er Svortland, Rubbestadsneset, Melandsvågen, Folderøy, Steinvsvår, Mosterhmn og Langevåg.

Antall boligomsetninger og gjennomsnittlig kvadratmeterpris har økt jevnnlig. For eneboliger økte prisen jevnt frem til 2012, da det i 2013 og 2014 lå på et noe lavere nivå, før prisen tok seg opp igjen og har økt siden.

Det er i dag 4 645 eneboliger og 73 leiligheter i boligblokk i kommunen, der 88,7% er selveier og 9,7% leier. I tillegg er det en del hytter, totalt 816 fritidsboliger. Det blir solgt eneboliger, leiligheter og boligprosjekter i kommunen året rundt. Her finner man både nybygg og bruktboliger i de fleste prisklasser og størrelser.

Boligmarkedet ser ut til å være sunt. Selv om Bømlo ikke er like attraktivt som de store byene, har antall boligomsetninger økt. Folketallet i Bømlo ligger på 11 960 innbyggere, og prognoser viser til økning de neste tiårene, noe som vil virke positivt inn på boligmarkedet.

Eiendomsmegler Bømlo

Vurderer du å selge boligen din i Bømlo? Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Lokalkunnskaper og kjemi er to viktige faktorer du bør se etter. Deretter kan det være lurt å sette opp en liste med ting som er viktig for deg.

Bruk gjerne vårt skjema for å komme i kontakt med flere meglere. De vil ta kontakt med deg kort tid etter du har fylt ut skjemaet. Da kan det være lurt å invitere hver og en på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av hver og en, slik at du kan sammenligne de ulike faktorene som er viktig for deg.

Om Bømlo

Bømlo kommune ligger i Hordaland og ligger i sin helhet på øyer med Bømlo, Goddo, Moster og 1000 andre øyer, holmer og skjær. Bømlo grenser i dag til Sveio, Stord, Fitjar og Austevoll.

Kommunen har syv tettsteder og det er Svortland som er administrasjonssenteret. I næringslivet er det jordbruk og fiske som er de viktige næringene, men det er innen industri sysselsettingen er størst med 24%. Innen primærnæringene er det husdyrhold og fiske og fiskeoppdrett der Bømlo har flere matfiske og settefiskanlegg. I industrien er det produksjon av maskiner og utstyr, verkstedindustrien og produksjon av næringsmidler og innen fiskeforedling. Videre har 26% av de yrkesaktive i Bømlo har arbeid utenfor kommunen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer