Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bø (Nordland)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Bø (Nordland)

Kjente og seriøse meglere i Bø (Nordland)

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Bø (Nordland). På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Bø (Nordland)
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bø (Nordland) så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bø (Nordland) er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bø (Nordland)?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Bø (Nordland)

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Bø

Bø har vært preget av en nedgang i folketallet i lang tid, noe som skyldes at primærnæringen som har vært viktig for kommunen har hatt en tilbakegang. I perioden 2006 til 2016 gikk innbyggertallet ned med gjennomsnittlig 1,1% i året, og per i dag bor det 2 628 innbyggere i Bø. Videre prognoser tyder på at det vil være også en fremtidig nedgang.

Bosetningen i Bø kommune finner man langs strandflater sør og vest i kommunen. Det er også her man finner de to tettstedene Bø og Straume (kommunesenteret). Innen boligmarkedet finner man i dag totalt 1 315 eneboliger og 47 leiligheter, samt 291 hytter på fritidsboligmarkedet. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris på eneboliger har vært varierende der det i 2015 lå på 8 084kr, mens det i 2016 hadde økt til 10 104kr. Videre var det en nedgang i 2017 der snittprisen lå på 9 452kr/kvm.

At prisene har vært varierende kan skyldes at det ikke er en vesentlig mengde ledige boliger i kommunen. I tillegg er boligmarkedet preget av at omsetningsverdien har generelt vært lav, og ofte betydelig under kostpris. Samt at leiepriser har ligger mye lavere sammenlignet med andre kommuner, noe som har gjort at det ikke er økonomisk grunnlag for bygging av nye utleieboliger. For å sikre tilflytning må altså Bø kommune legge til rette for bygging av flere boliger.

Om Bø

Bø er en kommune som ligger lengst vest i Vesterålen i Nordland fylke. Kommunen omfatter sørvestre del av Langøya og 438 mindre øyer, holmer og skjær, og grenser til Øksnes, Sortland og Hadsel. Naturen er preget av lang, flott kystlinje som er innskåret av fjorder og bratte fjell. Man finner også Nykan naturreservat og fire andre reservater som er vernet av hekkeområder for sjøfugl og for bevaring av rullesteinstrand. En annen spektakulær del av kommunen, og Nordland for øvrig, er midtnattsolen som er særlig populært for turister å oppleve.

Innen næringslivet er Bø en typisk fiskerikommune der svært mange lever av fikse eller har arbeid innen industriell fisketilvirking (næringsmiddelindustrien). I tillegg er det noe jordbruk med melkeproduksjon og sauehold, men i dag er det turistvirksomheten som har en økende betydning innen sysselsetting med varehandel, overnattings- og servicevirksomhet. Omtrentlig 19% av de yrkesaktive i kommunen har arbeid utenfor kommunen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bø (Nordland)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg