Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bodø

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Bodø

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bodø så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bodø er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bodø?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Bodø

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Bodø

Boligmarkedet i Bodø ligger på landsgjennomsnittet. Med andre ord er det fullt mulig å gjøre gode boligsalg med en god megler. Bodø universitet er godt kjent med det gode miljøet sitt, noe som påvirker boligprisen videre opp. 

Med det variable landskapet, av fjellparti, fjorder, strender, holmer og berg er det mange som finner et området som passer deres smak. 

Selve byen består av både leiligheter og hus. Om man ønsker å bo ved sjøen, eller natur er det også steder man kan velge mellom. 

Med så mange valg påvirker det boligmarkedet i Bodø positivt, altså flere personer med ulike preferanser har mulighet til å kjøpe seg en bolig som de blir fornøyd med. Det gjør også at det er gode muligheter når man ønsker å selge boligen sin. 

Eiendomsmegler Bodø

Når man skal finne en eiendomsmegler er det viktig at man finner en eiendomsmegler i Bodø som kjenner nabolaget godt. Dette kan nemlig ha stor påvirkning for prisen. 

Har du bestemt deg for et meglerfirma, er det viktig å vite at du må finne riktig megler innad i bedriften. En megler som du har god kjemi med, er veldig viktig for at selve boligsalgprosessen skal bli enklest mulig. 

Megler Bodø – Slik finner du den beste 

Konkurransen blant eiendomsmegler Bodø er stor, derfor kan det lønne seg å ta kontakt med flere og invitere dem hjem på befaring. 

Da vil du få et bedre inntrykk av hver og en. Samtidig kan du finne den beste kombinasjonen av megleren og tilbudet, slik at du får den beste eiendomsmegleren i Bodø til best pris. 

Bruk en anbudstjeneste for å slippe å bruke mye tid på å kontakte hver enkelt. Samtidig vil du vite at du finner flere gode lokale meglere. 

Du er velkommen til å bruke vårt skjema. 

Om Bodø

Bodø er både en kommune og by som ligger i Nordland fylke. Målt i antall innbyggere er Bodø den største byen i Nordland, byen er også administrasjonssenteret i fylket. 

I 2019 ble det målt at Bodø har 52.071 innbyggere. Og fikk bystatus 20 mai, 1816 takket være det stabile fiskeriet. Grunnen til dette var for å lage en kjøpstad som var i nærheten av Lofoten. 

På denne måten slapp man å frakte fisken til Bergen først, som på den tiden hadde et monopol på saltvannsfiskeriet. 

Selv med denne utviklingen opplevde man ikke noe voldsom vekst i byen før på 1860 tallet. Det var da sildefisket kom, og byen ble godt merket på kartet. Bodø sin næring har nå basert seg mindre på fiskeri, selv om dette fortsatt er en betydelig næring. 

Nå fokuserer de mer på forretningsrelaterte bedrifter og administrering. 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.