Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bjugn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Bjugn

Kjente og seriøse meglere i Bjugn

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Bjugn. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Bjugn
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bjugn så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bjugn er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bjugn?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Bjugn

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Bjugn

Boligmarkedet i Bjugn kommune er preget av eneboliger og noen leiligheter, men med absolutt hovedvekt på eneboliger. De fleste eier bolig, men det finnes også et brukbart leiemarked. 21 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er relativt godt, med 1100 oppførte hytter.

Boligmarkedet i kommunen er ikke like aktivt som andre steder. Uansett blir det fremdeles solgt boliger hvert år i kommunen. I følge prognosene til SSB skal kommunen oppleve en økning i antall innbyggere i kommunen de neste årene. Noe som kan videre føre til et mer aktivt boligmarked.

Eiendomsmegler Bjugn

Med den lille aktiviteten i solgte boliger som kommunen har opplevd, fører dette til at ikke mange meglere holder til i kommunen. Uansett, vil du alltid få hjelp til å selge boligen din, blant annet av meglere som holder til i nabokommunen.

Vurderer du å selge boligen din? Da vil du mest sannsynlig møte på Aktiv Eiendom og Eiendomsmegler 1 fra Fosen. Før du tar en beslutning anbefaler vi at du inviterer meglerne hjem på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av hvordan meglerne er som selger. På denne måten vil du kunne ta den rette avgjørelsen, slik at du finner den beste megleren for ditt boligsalg.

Om Bjugn

Bjugn kommune ligger i Trøndelag fylke, på Fosenhalvøya. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 4907 innbyggere. Botngård er kommunens administrative senter. I tillegg til Botngård har kommunen tettstedet Lyøysund. De fleste av kommunens innbyggere er bosatt rundt om Botngård. Bjugn slås sammen med Ørland kommunen i 2020, i forbindelse med kommunereformen.

Tarva er en attraksjon i kommunen. Dette er en øygruppe som representerer flere viktige historiske sider ved fiskenæringen ved havet. Kystkulturdagene arrangeres hvert år i Bjugn kommune. I tillegg har kommunen flott og variert natur med nærhet til havet.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor sekundærnæringer, varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Husdyrhold og dyrking av korn er viktig for jordbruket. En betydelig næring er oppdrett av fisk og skjell, mens havfiske har minket de siste tiårene. Det finnes flere fôrfabrikker i kommunen. Ellers er det noe næringsmiddelindustri, trevareindustri og off shore-industri. Turisme er også en viktig næring for kommunen. Nesten en tredjedel av kommunens yrkesaktive innbygger jobber utenfor kommunen, mange i Ørland.

Kommunen har tre kommunale barnehager og en privat. I Bjugn ligger det en 1-10 skole og en barneskole, det finnes også en privat skole. I Bjugn finner vi også Fosen videregående skole. Kommunen har et godt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Rv. 710 og 715 er viktig for samferdsel i kommunen. Det finnes fergeforbindelser mellom fastlandet og Tarva.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bjugn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg