Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bjerkreim

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Bjerkreim

Kjente og seriøse meglere i Bjerkreim

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Bjerkreim. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Bjerkreim
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bjerkreim så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bjerkreim er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bjerkreim?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Bjerkreim

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Bjerkreim

Boligmarkedet i Bjerkreim kommune er i all hovedsak preget av eneboliger. Det finnes noen leiligheter i kommunen, disse utgjør kun 4,8% av boligene. De fleste eier egen bolig, men det finnes et leiemarked. 32,3% av innbyggerne i kommunen bor på landbrukseiendommer. Det finnes et hyttemarked i kommunen, da det er bygget i underkant av 800 hytter der.

Boligmarkedet i kommunen har flere boliger som blir solgt året rundt, og med dette følger det naturligvis med flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene.

Eiendomsmegler Bjerkreim

Med et aktivt boligmarked får du flere meglere å velge mellom. Bruk dette til din fordel ved å la meglerne konkurrere om deg. Slik at du kan få den beste megleren til en lavere pris. Bruk gjerne vårt skjema for å komme i kontakt med dem.

Etter du har fylt ut skjema vil du bli kontaktet innen kort tid. Da kan det være lurt å invitere flere på befaring slik at du får et bedre inntrykk av hver og en. Deretter er det bare å sammenligne tilbudene og velge den beste megleren.

Om Bjerkreim

I Rogaland fylke, nord i det området som kalles for Dalane, ligger Bjerkreim kommune. I Bjerkreim er nynorsk hovedmål og Vikeså er administrativt senter. Kommunens høyeste topp er Vinjakulla som ligger 907,1 moh. Kommunen ligger på innlandet i Rogaland, og har ikke kystlinje.

Jordbruk er viktig for kommunen, da særlig med vekt på sauehold. I 2008 ble det arrangert VM i saueklipping i Bjerkreim. Andre viktige arbeidsplasser i kommunen ligger innenfor industrien.

Per 3.kvartal 2018 hadde Bjerkreim kommune 2.808 innbyggere. De fleste av kommunens innbyggere bor i og rundt Vikeså, som i tillegg til å være administrativt senter også er kommunens eneste tettsted.

Hovedvekten av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer, varehandel/hotell/restaurant, helse- og sosialtjenester og jordbruk/skogbruk/fiske. Hele 47% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen, da i hovedsak i Stavanger-området.

Det finnes tre barnehager i kommunen. Bjerkreim har en barneskole og en 1-10 skole. Kommunen har også en kulturskole. Kommunen har også et rikt tilbud fritidsaktiviteter, så som idrett, musikk, dans, 4H med mer.

E39 går gjennom Bjerkreim kommune og gir gode forbindelser til blant annet Stavanger og Kristiansand. Ellers går det flere mindre fylkesveier gjennom kommunen. Kollektivtrafikken består av busstrafikk, kommunen har ikke noen jernbane.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bjerkreim

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg