Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Birkenes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Birkenes

Kjente og seriøse meglere i Birkenes

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Birkenes. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Birkenes
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Birkenes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Birkenes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Birkenes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Birkenes

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Birkenes

Bosetningen i Birkenes er først og fremst konsentrert til kommunens søndre del, og da spesielt kommunesenteret Birkeland. Ellers følger bebyggelsen Tovdalselva tett. Over halvparten av Birkenes’ sysselsatte befolkning er ansatt utenfor kommunen. Av disse pendler et klart flertall til Kristiansand, mens andre igjen har sitt arbeid i Grimstad eller Arendal.

Med nærhet og gode veiforbindelser til Kristiansand er det kanskje ikke så rart at Birkenes har opplevd stor befolkningsvekst de siste tiårene. Veksten har lenge ligget godt over fylkesgjennomsnittet, og lite tyder på at det vil endre seg i nærmeste framtid. Faktisk er Birkenes blant de Agder-kommunene hvor det forventes størst prosentvis befolkningsvekst de neste 20 årene.

Eiendomsmegler Birkenes

Befolkningsvekst betyr generelt sett høy omsetningsaktivitet på boligmarkedet. Under slike forhold er det maktpåliggende å komme i kontakt med en megler som har kjennskap til de lokale forholdene.

Du kan gjerne bruke vårt skjema for å enkelt komme i kontakt med flere lokale og dyktige meglere. På denne måten vil du få en bedre oversikt over alle tilbudene. Samtidig som du kanskje får enda bedre tilbud, da meglerne vet at de konkurrer om deg som kunde.

Birkenes

Birkenes er i likhet med mange andre av Sørlandets innlandskommuner preget av skoglendt og kupert terreng. Kommunen er gjennomskåret av den vakre og varierte Tovdalselva. Og bade- og fiskemulighetene vassdraget tilbyr, føyer seg naturlig inn i den allerede lange rekken av natur- og friluftsmulighetene i Birkenes.

Det tar deg en knapp halvtime å kjøre fra Kristiansand sentrum til administrasjonssenteret Birkeland. Velger du Riksvei 4, har du muligheten til å stoppe og la deg imponere av Norges nest største tre, Mollestadeika. Det over 1 000 år gamle treet er et av kommunens viktigste severdigheter og har vært omtalt i alt fra gamle sagn til TV-programmet “Ut i naturen”.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Birkenes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg