Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bardu

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Bardu

Kjente og seriøse meglere i Bardu

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Bardu. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Bardu
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bardu så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bardu er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bardu?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Bardu

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Bardu

Boligmarkedet i Bardu kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det er bygget i underkant av 180 leiligheter. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked. 13,3% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Har du lyst på hytte i Bardu kommune er mulighetene nokså gode, da det er oppført 604 hytter i kommunen.

De aller fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor offentlig administrasjon/forsvar/sosialforsikring og helse- og sosialtjenester. Den store andelen innenfor offentlig administrasjon og forsvar skyldes at Norges største hærgarnison ligger på Setermoen. Primærnæringen har kun 3% av kommunens arbeidsplasser. Melkeproduksjon, sauehold og potetdyrking er viktig innenfor jordbruket. Kommunen har den nest største skogavviklingen for salg i fylket, og er også den største kraftkommunen i Troms. I overkant av 20% av de yrkesaktive innbyggerne i kommunen jobber utenfor Bardu.

Bardu kommune har fem barnehager. Kommunen har tre barneskoler og en ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i Troms fylke, men ingen av de ligger i Bardu kommune. Kommunen har et variert tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

E6 er viktig for samferdsel i Bardu kommune, likens er Fv. 851, 87 og 847. Bardufoss lufthavn ligger like utenfor kommunegrensen i nord.

Om Bardu

Bardu kommune ligger i Troms fylke. Kommunen ligger sørøst i fylket og grenser blant annet til Sverige og Nordland. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 4030 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Setermoen. Kommunen er stor målt etter areal, hele 2703 kvadratkilometer. Det ligger mange høye topper i Bardu, den høyeste er Rohkunborri som ligger 1659 moh. Barduelva renner gjennom kommunen. Elva er utbygd med hele tre kaftverk. Setermoen er kommunens eneste tettsted

Kunstinstallasjonen “Prolog Stasjon”, av Ina Gravem Johansen og Dan Gschib, ligger ved Bardu kirke på Setermoen. Dette er en togskinne og presenterer seg som Nordnorgebanens første stasjon. Det finnes ikke tog lengre nord enn Bodø. Bardu Bygdetun, Strømsør Fjellgård, Skoelvbrua og Troms Forsvarsmuseum ligger alle i Bardu kommune.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bardu

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg