Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bamble

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Bamble

Kjente og seriøse meglere i Bamble

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Bamble. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Bamble
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bamble så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bamble er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bamble?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Bamble

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Bamble

Siden 1900 tallet har befolkningsveksten i Bamble kommune vært stabil, men naturligvis er ikke boligmarkedet like aktivt som de store byene i Telemark. Men at du finner de store byene rundt kommunen virker positivt på boligmarkedet. Da flere ønsker å bosette seg her og kan finne jobb i byene.

Omtrent halvparten av boligene i Bamble er fritidsboliger. Noen som er positivt for boligmarkedets utvikling. Men da er det viktig at du finner riktig megler om du skal selge boligen din. De som spesialiserer seg på salg av fritidsboliger er ikke nødvendigvis like flinke til å selge hus og leiligheter. Bruk derfor litt tid for å finne den beste megleren i Bamble kommune.

Eiendomsmegler Bamble

I Bamble kommune er det flere meglere som konkurrerer om oppdrag. Noen av meglerne holder lokalt til i kommunen, mens andre finner man i Drangedal, Skien, Porsgrunn eller Kragerø. Kvaliteten kan også variere stort i forhold til pris og salgsteknikk.

Bruk derfor litt tid, så ligger det meste godt til rette for at du skal kunne finne den beste eiendomsmegleren for å selge din bolig i Bamble.

Om Bamble

Bamble kommune ligger i Telemark fylke, og omfatter byene Langesund, Stathelle og tettstedet Herre. Kommunen grenser mot deler av Grenland, Porsgrunn, Skien, Drangedal og Kragerø. I dag er det 14.131 innbyggere som er bosatt i kommunen.

Sentrumet i kommunen ligger i Stathelle, hvor man finner en del butikker og Brotorvet shoppingsenter. Langesund og Stathelle består stort sett av gammel trebebyggelse.

Bamble sitt kystområdet mot sør og med sin vakre skjærgård er godt kjent for turister og andre Nordmenn. Flere kommer hit om sommeren, og området består av over 2000 hytter. Kommunen har den nest lengste kystlinjen i fylke, som strekker seg fra Fossingfjorden i sørøst til Vollsfjorden i nordøst.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bamble

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg