cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Balsfjord

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Balsfjord

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Balsfjord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Balsfjord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Balsfjord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Balsfjord

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Balsfjord

Boligmarkedet i Balsfjord kommune er i hovedsak preget av eneboliger, men det finnes også omtrent 30 leiligheter. De fleste eier bolig, men det finnes også et helt ok leiemarked. 26,4% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er godt, med godt over 1000 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor primærnæringer, varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Balsfjord er den kommunen i Troms som har mest dyrket jord, det er gode forhold for jordbruk. Jordbruket er i stor grad preget av kjøtt-og melkeproduksjon. Mange holder geiter, geiteholdet i Balsfjord er det største i hele Norge. Den viktigste industribransjen er næringsmiddelindustrien, med blant annet et ysteri på Storsteinnes. Her produseres geitost. Mack øl har også bryggeri i kommunen. I underkant av 30% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen.

Balsfjord har fem kommunale barnehager og en privat. Det finnes en barneskole og fire 1-10 skoler i kommunen. I Nordkjosbotn ligger Nordkjosbotn videregående skole. Balsfjord har et godt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Både E6 og E8 går gjennom kommunen, de to veiene møtes i Nordkjosbotn. Ryaforbindelsen er en undersjøisk tunell mellom Balsfjord og Larsnes på Kvaløya. Andre veier som er viktig for samferdsel er blant annet fv. 858 og 286.

Om Balsfjord

Balsfjord kommune ligger i Troms fylke, kommunen omfatter land på begge sider av Balsfjorden. Storsteinnes er kommunens administrative senter. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 5625 innbyggere. I tillegg til Storsteinnes har kommunen enda et tettsted; Nordkjosbotn. Rostafjellet er kommunens høyeste topp, og ligger 1590 moh.

Naturen i Balsfjord er preget av både fjord og hav, her får du det beste av det Norge har å by på. Ved et besøk i Balsfjord kan du besøke Balsfjord Fjordmuseum, kjøre hundeslede med mer. Storsteinnes har også mye å by på med flere forretninger. Som ellers i kommunene i Troms kan du også i Balsfjord oppleve både nordlyset og midnattssolen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.