Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Balsfjord

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4444
 • 4816
 • 4817
 • 4818
 • 4819
 • 4451
 • 4450
 • 4675

Eiendomsmegler Balsfjord

Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Balsfjord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Balsfjord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Balsfjord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Balsfjord

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Balsfjord

Boligmarkedet i Balsfjord kommune er i hovedsak preget av eneboliger, men det finnes også omtrent 30 leiligheter. De fleste eier bolig, men det finnes også et helt ok leiemarked. 26,4% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er godt, med godt over 1000 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor primærnæringer, varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Balsfjord er den kommunen i Troms som har mest dyrket jord, det er gode forhold for jordbruk. Jordbruket er i stor grad preget av kjøtt-og melkeproduksjon. Mange holder geiter, geiteholdet i Balsfjord er det største i hele Norge. Den viktigste industribransjen er næringsmiddelindustrien, med blant annet et ysteri på Storsteinnes. Her produseres geitost. Mack øl har også bryggeri i kommunen. I underkant av 30% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen.

Balsfjord har fem kommunale barnehager og en privat. Det finnes en barneskole og fire 1-10 skoler i kommunen. I Nordkjosbotn ligger Nordkjosbotn videregående skole. Balsfjord har et godt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Både E6 og E8 går gjennom kommunen, de to veiene møtes i Nordkjosbotn. Ryaforbindelsen er en undersjøisk tunell mellom Balsfjord og Larsnes på Kvaløya. Andre veier som er viktig for samferdsel er blant annet fv. 858 og 286.

Om Balsfjord

Balsfjord kommune ligger i Troms fylke, kommunen omfatter land på begge sider av Balsfjorden. Storsteinnes er kommunens administrative senter. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 5625 innbyggere. I tillegg til Storsteinnes har kommunen enda et tettsted; Nordkjosbotn. Rostafjellet er kommunens høyeste topp, og ligger 1590 moh.

Naturen i Balsfjord er preget av både fjord og hav, her får du det beste av det Norge har å by på. Ved et besøk i Balsfjord kan du besøke Balsfjord Fjordmuseum, kjøre hundeslede med mer. Storsteinnes har også mye å by på med flere forretninger. Som ellers i kommunene i Troms kan du også i Balsfjord oppleve både nordlyset og midnattssolen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer