Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bærum

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Bærum

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bærum så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bærum er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bærum?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Bærum

Med mange utflyttere fra Oslo har etterspørselen etter boliger i de omkringliggende kommunene vært svært høy den siste tiden. Asker og Bærum er selvsagt ikke noe unntak. Bærum har riktignok ikke sett helt den samme aktivitetsøkningen som Akser, som en tid nå har vært blant de høyeste i landet, men begge har generelt sett opplevd stabile priser og god aktivitet i boligmarkedet.

Samferdselstilbudet i Bærum er godt og vitner om en aktiv pendlerkultur både inn og ut av kommunen. Som pendler har man muligheten til å komme seg på jobb enten via E18 eller en rekke tog- og busslinjer, og fra de mer bynære stedene i kommunen vil t-bane eller trikk ofte være den gunstigere løsningen.

Dette gjør Bærum til et åpenbart valg for mange som ønsker å forene større bolig, nærhet til friluftsområder og andre oppvekstsvilkår for barna med en jobb i hovedstaden. Noe som i sin tur bidrar til dagens aktive boligmarked. Bruk gjerne skjemaet vårt for en bedre oversikt over de beste tilbudene fra de ulike meglerfirmaene som virker i Bærum kommune.

Eiendomsmegler Bærum

Med et så aktivt boligmarked er det mange meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Her finner du blant annet Eie Eiendomsmegling, Eiendomsmegler 1, Privatmegleren og mange flere. Så her har du med andre ord mulighet til å velge og vrake blant meglerne.

For å gjøre prosessen litt enklere, kan det være greit å bruke en anbudstjeneste. Du er velkommen til å bruke vår. Da vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og er nok villig til å strekke seg enda lenger. Før du tar en avgjørelse er du lurt å invitere meglerne hjem på befaring. Da vil du få et bedre utgangspunkt for å ta riktig valg.

Om Bærum

Oslos vestligste bebyggelse fortsetter sammen med mye av hovedstadens bypreg uavbrutt over kommunegrensen til Bærum. Den urbane karakteren til tross er brorparten av Bærum kommune fremdeles utmark. Og spør du en tilfeldig bæring om hva vedkommende setter mest pris på ved hjemkommunen, er det ikke usannsynlig at nærheten til både mark og fjord i forening med sentralitet er en del av svaret.

Parallelt med en tilbakegang i mer konvensjonell industri, har det vært en eksplosiv vekst i tjenesteytende og kunnskapsbaserte næringer i Bærum de siste tiårene. Mye av utviklingen har sitt utspring på Fornebu. Og når prognosene nå spår en økt befolkningsvekst i Bærum de neste 20 årene, er det blant annet den planlagte boligutbyggingen nettopp der som nevnes som en av de viktigste årsakene. I dag er det 127.334 innbyggere i kommunen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer