Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Båtsfjord

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Båtsfjord

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Båtsfjord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Båtsfjord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Båtsfjord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Båtsfjord

De fleste som bor i kommunen har bosetning rundt og i kommunesenteret Båtsfjord. Tidligere bodde en del i Hamningberg, Makkaur og Syltefjord. I dag er disse områdene fraflyttet. Per 2019 bor det 2 240 innbyggere i kommunen og forventet utvikling viser til en befolkningsøkning. Det er 824 eneboliger og 97 leiligheter i kommunen med en selveier-andel på 71,8% og leieandel på 28,2%.

Fritidsboligmarkedet er også attraktivt her, med 405 hytter. Som mange andre kommuner i Finnmark er boligprisene varierende. Boligmarkedet svinger, samtidig som det er flere eldre boliger som blir solgt.

Den siste tiden har det vært vanskelig å få solgt boliger. Det skal likevel sies at det har blitt et økt boligpress i markedet de siste årene. Dette er som følge av økt innvandrere i kommunen, noe som har ført til både bedre fiskevær i næringslivet og et bedre boligmarked.

Om Båtsfjord

Båtsfjord, også kjent som Báhcavuona, er en kommune øst i Finnmark. Båtsfjord ligger på den nordre siden av Varangerhalvøya og grenser til kommunene Vardø, Vadsø, Tana og Berlevåg.

Hovednæringen i Båtsfjord er, i likhet med de fleste andre kommuner i Finnmark, innen fiske og fiskeindustri. Etter Hammerfest er Båtsfjord Norges største fiskevær etter kvantum. Det er sju fiskeforedlingsbedrifter, og det er i denne kommunen det produseres mest lodderogn og konsumlodde.

Videre er torsk, hyse og sei fra Båtsfjord viktig for Norge. Ved siden av fiskenæringen har havbruk blitt viktig, samt at vidda i Båtsfjord brukes til sommerbeite for rein. I tillegg er det hotell som følge av turisttrafikk der blant annet Hurtigruten er innom.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer