Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Austrheim

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Austrheim

Kjente og seriøse meglere i Austrheim

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Austrheim. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Austrheim
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Austrheim så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Austrheim er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Austrheim?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Austrheim

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Austrheim

Bosetningen i Austrheim er jevn ved nord av Lindåshalvøya, samt de store øyene. Det er særlig bebodd i og rundt tettstedet og kommunesenteret Årås som ligger på Fosnøyna. I tillegg er det en del som bor i kommunens andre tettsted Kaland som er på fastlandet.

Mange som bosetter seg i Austrheim har arbeidsplass utenfor kommunen. Austrheim er derfor et godt bosted for utpendlere.

Det ligger totalt 1 236 eneboliger og 11 leiligheter i Austrheim, med en eierandel på 87,4%. I tillegg er det 331 fritidseiendommer, så kommunen er også et sted for hyttelivet. Boligprisene har variert både opp og ned de siste årene, på lik linje som resten av boligmarkedet i landet.

Eiendomsmegler Austrheim

I Austrheim finner du flere meglere som konkurrer om de samme kundene. Dette er noe du kan bruke til din fordel om du skal selge boligen din. Eiendomsmegler Vest er få av flere som du vil møte på i prosessen.

Bruk gjerne vår tjeneste for å komme i kontakt med meglerne. Da kan du være sikker på at du blir kontaktet av flinke meglere, som kjenner nabolaget ditt godt.

Inviter de deretter på befaring, slik at du får et bedre inntrykk av hver og en om hvordan de er som en selger. Samtidig kan du stille de kritiske spørsmål vedrørende boligsalg og prosessen.

Om Austrheim

Austrheim kommune ligger i Nordhordland, altså i Hordaland fylke, og består av Fosnøyna, Bakkøyna, Nøtja og 486 andre mindre øyer, holmer og skjær. I dag grenser Austrheim til Lindås, Radøy, Fedje og Gulen. Her bor det 2 887 innbyggere i kommunen med prognoser om en videre befolkningsøkning.

Av de bosatte har 57% av de yrkesaktive arbeid utenfor kommunen, særlig i kommunene Lindås og Bergen, samt noe i Radøy. Ellers er den viktigste arbeidsplassen i Austrheim Statoils raffineri på Mongstad. Ved siden av industri og bergverk er det også arbeidsplasser innen næringsutvikling der Austrheim har et samarbeid med Lindås kommune.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Austrheim

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg