Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Austevoll

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Austevoll

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Austevoll så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Austevoll er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Austevoll?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Austevoll

Austevoll er en øykommune der øyene er tilknyttet med broer. I dag bor det 5 212 innbyggere i kommunen, der prognoser viser til en økt befolkning. De fleste bor på de større øyene Huftarøy, Drøna og Rostøya. I tillegg er det en del som bor i kommunesenteret Storebø, samt kommunens andre tettsted Bekkjarvik.

Antall eneboliger er på totalt 2075, mens det er 68 leiligheter og 1 113 hytter i kommunen. Her ligger eierandelen på 87,6% og resterende er leietakere, altså er det en klar hovedvekt på å eie bolig i denne kommunen.

Når det gjelder antall boligomsetninger er denne noe varierende, men ligger relativt stabilt. Prisene har derimot fluktuert og gått både opp og ned. Det vil si at det til tider er større etterspørsel og boligmarkedet går godt, for deretter å få en svært reduserte priser i en nedgang.

Eiendomsmegler Austevoll

Har du en bolig i Austevoll som du vurderer å selge? Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Dette kan du enkelt gjøre ved å benytte deg av vår anbudstjeneste. Da vil meglerne se at de konkurrer om deg som kunde, og strekke seg enda lenger.

Etter du har blitt kontaktet av de valgte megleren, anbefaler vi at du inviterer de hjem på befaring. På denne måten vil du enklere finne ut hvilken megler som passer best for jobben.

Om Austevoll

Austevoll kommune ligger sør for Bergen i Hordaland fylke, og er den største øykommunen i landet. Totalt består Austevoll av 667 øyer, holmer og skjær. Over vannet grenser Austevoll til Fitjar, Tysnes, Sund og Os.

Innen næringslivet er det rundt 17% sysselsetting innen primærnæringer der det er fiske som er den store næringen. Faktisk er Austevoll den viktigste fiskerikommunen i Hordaland. I tillegg har kommunen tre store offshorerederi.

Når det gjelder industri utgjør dette rundt 13% av arbeidsplassene der det er næringsmiddelindustri som er den dominerende, særlig innen fiskeforedling, samt også verkstedindustri. Ellers har 14% av de yrkesaktive i kommunen arbeid i de nærliggende kommunene, særlig i Bergen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer