Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Aust-Agder

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Aust-Agder

Kjente og seriøse meglere i Aust-Agder

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Aust-Agder. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Aust-Agder
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Aust-Agder så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Aust-Agder er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Aust-Agder?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Aust-Agder

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Aust-Agder

Aust-Agder har opplevd en svak oppgang de siste årene. Noe som antageligvis vil fortsette de neste årene, så lenge balansen mellom salg og kjøp av boliger opprettholdes. 

Fylke er nok godt kjent for sine perler langs kysten. Grimstad, Risør og Tvedestrand er steder som er veldig populært. Særlig for hyttefolk. I tillegg til boliger og hytter langs sjøen kan fylke by på fjellområder, blant annet i Hovden. 

Uansett om du har lyst på en bolig i innlandet, langs sjøen eller på fjellet vil du trolig finne noe du liker i Aust-Agder. Her er det områder som passer de fleste sin smak. 

Eiendomsmegler Aust-Agder

Har du tatt avgjørelsen på å selge boligen din? Da er det en del ting du bør tenke på når du skal finne en megler. Dette er en prosess som er veldig viktig og ofte dreier seg om mye penger. Derfor er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. 

En god megler er en som kjenner godt til prosessen og er lokalkjent i nabolaget ditt. Dette kan ha mye å si for hvordan salget går. Vi hjelper deg med å komme i kontakt med flere lokale meglere som kjenner godt til nabolaget ditt. 

Det kan være lurt å invitere de hjem på befaring først, slik at du finner en du har god kjemi med. Om boligen din ligger i Grimstad kan det være lurt å forhøre seg med noen som har solgt eller kjøpt tidligere. Kanskje de har en megler de ønsker å anbefale.

Om Aust-Agder

Aust-Agder fylke grenser mot Vest- Agder, Telemark og Rogaland, mens kystlinjen deres grenser mot Skagerrak. Fylkesadministrasjonen finner du lokalisert i Arendal kommune. 

Naturen i fylke varierer stort i fra kystens skjærgård i sør, til skog- og jordbruksområder i midtfylket og høyfjellet Setesdal som du finner i nord. 

Byene som du finner i Aust-Agder er Arendal, Grimstad, Lillesand, Risør og Tvedestrand. Totalt består fylke av omtrent 114.000 innbyggere. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Aust-Agder

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg