Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Aure

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Aure

Kjente og seriøse meglere i Aure

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Aure. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Aure
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Aure så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Aure er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Aure?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Aure

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Aure

I all hovedsak består #Boligmarkedet i Aure kommune av eneboliger. De aller fleste eier egen bolig, men det finnes et leiemarked for den som skulle trenge dette. Omtrent 30,5 % bor på landbrukseiendom. Hyttemarkedet er godt, med hele 1361 hytter pr.2019 lokalisert i kommunen.

Hovedvekten av kommunens yrkesaktive innbyggere arbeider innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og helse/ sosialtjenester.

Om Aure

Aure kommune på Nordmøre, ligger i Møre og Romsdal fylke. Per 4.kvartal 2018, hadde kommunen 3553 innbyggere. Kommunene består av mange små bygder som: Aresvik, Foldfjorden og Lesund. Kommunens eneste tettsted heter Aure sentrum, som også er kommunenes administrative senter. I Aure ligger også Tustna folkehøgskole. Aure kommune har mange fjell, derav Tustnastabban, som er et kjent landemerke på Nordmøre. Det høyeste fjellet i kommunen rager 908 moh og heter Innerbergsalen. Kommunene er rik på både store og små øyer. Tustna, Stabblandet og Ertvågsøya er de største og mest kjente øyene i kommunen.

Det er fergefri forbindelse mellom fastlandet og de største øyene i Aure kommune, noe som gjør det enkelt å ferdes med bil.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Aure

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg