Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Aukra

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Aukra

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Aukra så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Aukra er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Aukra?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Aukra

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Aukra

I Aukra kommune er det kun bygget eneboliger. De aller fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked hvis man skulle trenge dette. 14,9% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er lite, med kun 47 hytter oppført i kommunen.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor sekundærnæringer og varehandel/hotell/restaurant. Jordbruket er preget av storfehold, fisket er beskjedent. Innenfor industrien er verkstedsindustrien dominerende, med bygging av oljeplattformer og skip. I Nyhamna i Aukra ilandføres gass fra Ormen Lange-feltet. Over 40% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen.

Aukra kommune har to barnehager og to 1-10 skoler. Kommunen har et variert tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Fra tettstedet Falkhytta/Aukra er det fergeforbindelse til fastlandet. Det finnes også fergeforbindelse med flere av øyene i Sandøy kommune.

Om Aukra

Aukra kommune ligger i Romsdal, i Møre og Romsdal fylke. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 3539 innbyggere. Kommunen består både av øyer og en fastlandsdel. De fleste av kommunens innbyggere bor på øya Gossa, eller kommunens fastlandsdel Julsundet. Kommunens administrative senter heter Falkhytta/Aukra. I tillegg til Falkhytta har kommunen også tettstedet Hollingen. Kommunen har nynorsk som målform, men kun 62,4% av innbyggerne har dette som hovedmål. Dette er et lavt antall hvis man sammenligner med andre kommuner i fylket som også har nynorsk som målform.

Aukra kommune er en del av “øyriket i Romsdal” og har mye å tilby den som liker for eksempel fiske, båtliv, padling med mer. I Aukra kommune er det funnet spor etter mennesker helt tilbake til 9200 år f.kr. Dette er det tidligste funnet etter mennesker i Norge.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.