Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Askvoll

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Askvoll

Kjente og seriøse meglere i Askvoll

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Askvoll. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Askvoll
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Askvoll så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Askvoll er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Askvoll?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Askvoll

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Askvoll

I Askvoll er det bebyggelse i bunn av bukter og viker, samt på fjordsidene der Askvoll er kommunesenteret. Kommunesenteret ligger på fastlandet med Atløy rett utenfor. Bosetningen er derfor i Askvoll kommunesenter og Prestemarka, Storehaugen og Holmedal tettsted.

Folketallet for 1.januar 2018 var på 3052. Kvadratmeterprisen for eneboliger lå i 2017 på 11 513 kr, mens antall boliger omsatt lå på 8 i 2013, 7 i 2014 og 4 i 2015. I tillegg til fastboende er hyttemarkedet attraktivt med den vakre naturen og flott havutsikt. I Askvoll kan man derfor få mye bolig for pengene, samt en fantastisk natur på kjøpet.

Om Askvoll

Askvoll kommune er lokalisert i Sogn og Fjordane fylke, og ligger i Sunnfjord. Askvoll grenser til Førde, Gaular, Naustdal, Flora og Fjaler. Jordbruk med melkeproduksjon og sauehold er to store næringer. I tillegg er det en del fiske på øyene, samt noe industri med metallvareindustri og næringsmiddelindustri. Videre er også turisme om sommeren en viktig næring for Askvoll.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Askvoll

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg