Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Asker

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Asker

Kjente og seriøse meglere i Asker

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Asker. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Asker
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Asker så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Asker er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Asker?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Asker

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Asker

Sammen med Bærum har Asker opplevd en kjempe vekst med årene som har gått, i lik linje som Oslo sin befolkningsvekst. Med gode veier inn til Hovedstaten, tar det knappe 20 minutter å kjøre inn til Oslo sentrum. I tillegg med sine gode kollektive muligheter er Asker et viktig knutepunkt, som gjør det mulig å reise hvor man måtte ønske.

Det er mange fra Oslo sin befolkning som velger å flytte ut til Asker når de skal etablere seg og få barn. Årsaken til dette kan være de gode tilgangene man har til både skog og mark. Samtidig som man bor nært sentrum.

Boligene i Asker er godt preget av eneboliger med hager, noe som gjør området veldig populært. Kommunen har også en del leiligheter, og den siste tiden har kommunen settet i gang med planlegging av ny bebyggelse da området er veldig populært.

Eiendomsmegler Asker

Boligmarkedet er veldig aktivt, noe som fører til at det er mange eiendomsmeglere som konkurrer om oppdrag. Med flere store meglerkjeder, vil det være variasjon i både ekspertise og pris. Derfor kan det være lurt å sammenligne tilbud fra flere meglere, slik at du får det beste tilbudet. Bruk gjerne vårt skjema, slik at du sparer både tid og penger.

Om Asker

Asker er en kommune som ligger i Akershus. Kommunen grenser mot Nesodden, Lier, Bærum og Røyken. Kommunen består av 61.420 innbyggere og er en forstadskommune til Oslo. Det er derfor mange som dagpendler fra Asker til Oslo.

Asker består av 16 delområder: Vollen, Vettre, Syverstad, Solberg, Skaugum, Sem, Nesøya, Nesbru, Hvalstad, Heggedal, Fusdal, Drengsrud, Borgen, Blakstad, Billingstad og Asker sentrum.

Med flytoget som går tre ganger i timen, spikkestadbanen og deler av Drammenbanen er Asker et knutepunkt for toget. I målt antall reisende, kommer Asker stasjon på femte plass av alle stasjoner i Norge. Kommunen er også godt kjent for å ha landlige omgivelser, selv om det er en veldig sentral kommune.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Asker

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg