Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Arendal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Arendal

Kjente og seriøse meglere i Arendal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Arendal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Arendal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Arendal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Arendal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Arendal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Arendal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Arendal

Størsteparten av befolkningsveksten i Aust-Agder skjer langs kyststripen fra Søgne til Arendal. Østenfor er det også snakk om en viss vekst, men langt mer moderat enn den man ser i byer som Arendal og Grimstad. 

Arendal er stolt av å være en by i vekst og ønsker at hovedtyngden skal tilfalle de sentrumsnære områdene. Det har resultert i at det er blitt bygd, og fortsetter å bygges, mange nye leiligheter i sentrum.

Eiendomsmegler Arendal

I en by med mye nybygging og høy omsetningsaktivitet er det avgjørende å komme i kontakt med den rette megleren. 

Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Arendal.

På denne måten kan du enkelt sammenligne tilbudene, og de ulike meglerne. Da vil du fort finne den beste megleren i Arendal til å selge din bolig. 

Om Arendal

Fylkeshovedstaden Arendal har omkring 44 000 innbyggere fordelt over 270 kvadratkilometer sørlandsidyll. 

Kystlinjen er lang og innskåret av sund og bukter, og rommer ellers en mengde skjær og holmer. Sistnevnte er naturlige mål for båtfolket. Og etter holmeturen legger man kanskje til i Pollen i Arendal sentrum for en matbit og en spasertur i byen. 

Som et historisk stort og velstående sjøfartssted skulle det bare mangle at byen er rik på opplevelser for den kultur- og historieinteresserte. 

Gjennom en rekke gallerier og festivaler kan kommunen i tillegg vise til et aktivt kulturtilbud av mer samtidig art. Nevneverdig i den forbindelse er jazzfestivalen Canal Street og Hovefestivalen, som etter et lengre opphold er gjenfødt som “Hove Music Festival”. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Arendal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg