Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Alvdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Alvdal

Kjente og seriøse meglere i Alvdal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Alvdal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Alvdal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Alvdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Alvdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Alvdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Alvdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Alvdal

Bosetningen i Alvdal er først og fremst konsentrert til Folla og Glommas bredder, samt de tilhørende dalførene. Administrasjonssenteret er kommunens eneste tettsted og huser omkring en tredjedel av innbyggerne. Ellers kan grender som Brandvoll, Strålsjøåsen og Strand nevnes. Selv om Alvdal er en av de mindre hyttekommunene i Fjellregionen, er det en del hytter her. Mange av disse er å finne ved sørenden Savalen og i de høyereliggende områdene sørvest i kommunen.

Innbyggertallet i Alvdal har holdt seg forholdsvis stabilt rett oppunder 2 500 de siste tiårene, og det forventes en moderat vekst de neste 20 årene. Boligmarkedet i Alvdal har ikke vært preget av høy omsetning den siste tiden. Likevel kan man se en del optimisme og nybygging i kommunen. Det finnes også eksempler på boliger som er solgt godt over takst.

Eiendomsmegler Alvdal

For best resultater på boligmarkedet vil det å komme i kontakt med en megler som er godt kjent med de lokale forholdene være viktig. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Alvdal.

Om Alvdal

Alvdal ligger nord i Østerdalen. Kommunen er godt kjent både for sine flotte natur- og friluftsmuligheter og som hjembygda til en av landets mest folkekjære kunstnere, Kjell Aukrust. Fjellområdet Alvdal Vestfjell er et rekreasjonsområde, sommer som vinter. I Alvdal sentrum, eller Steia, som de lokaler sier, finner du Aukrustsenteret.

Mindre kjent er nok Alvdal som hjemstedet til den indiske filosofen og dikteren Swami Sri Ananda Acharya. Han ble bare kalt Baral av de lokale, og bodde på Tronfjell, hvor han også er gravlagt, fra 1917 til 1945. Forfatterparet Hulda og Arne Garborg tilbrakte også mye tid i kommunen, og sistnevnte samarbeidet en periode tett med Baral. Veien som fører opp til toppen av Tronfjell er for øvrig den nest høyest i Norge.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Alvdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg