cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ås

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Ås

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ås så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ås er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ås?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Ås

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Ås

Selv om prisnivået i Ås ligger hakket lavere enn i Nordre Follo, er prisveksten kommunen har opplevd de siste årene i norgestoppen. Boligmarkedet i Ås gjenspeiler tendensen man har sett i øvrige deler av Follo, med generelt høy aktivitet og omsetning av eiendom. Denne tendensen kan tenkes å ha sin bakgrunn på grunn av høyere boligpriser i Oslo, et ønske om landlig idyll, andre oppvekstsvilkår for barna, samt muligheten til å beholde jobben i hovedstaden. Og selvfølgelig et samferdselstilbud som tillater å kombinere disse.

I tillegg til dette er utbyggingen av Follobanen, som vil øke kapasiteten og korte drastisk ned på reisetiden mellom Ås og Oslo, en viktig årsak til befolkningsvekst og økning i boligmarkedet. NMBU bidrar naturligvis også sitt til at kommunen framstår som attraktiv for tilflyttere. 

Eiendomsmegler Ås

Et aktivt boligmarked gir god grobunn for meglerfirmaene, og det er mange som kjemper om deg som kunde. Benytt deg derfor gjerne av vår tjeneste for lettere å få en oversikt over hvem som gir deg de beste tilbudene.

Om Ås

Sentralt i Follo finner man omkring 100 kvadratkilometer vidstrakt kulturlandskap som går under navnet Ås. Det landlige preget til tross ligger Ås kommune på ingen måte i noen kulturell bakevje. 

Kommunen huser blant annet Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) med sine 5 000 studenter, Norges største fornøyelsespark, Tusenfryd, og Vinterbro Handelspark med over 80 butikker. 

Like utenfor Ås sentrum finner man Årungen, Norges nasjonalanlegg for roing og padling. Og for den historieinteresserte kan det røpes at de tre spissrutene i Ås’ kommunevåpen forteller om rike oldtidsfunn. 

Sammen med Østfoldbanen knytter E18 og E6 Ås kommune til resten av det sentrale Østlandet, og bil- eller togturen inn til hovedstaden tar ikke mer enn en knapp halvtime. 

I dag er det om lag 20.296 innbyggere som bor i kommunen. I følge SSB er det forventet en økning med 7.000 innbyggere på 10 år. 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.