Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Årdal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Årdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Årdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Årdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Årdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Årdal

I etterkrigstiden hadde Årdal en sterk økning i folketallet pga. utbyggingen av industrien, men siden 1972, da de nådde toppen, har folketallet hatt jevn nedgang. I perioden 2005 til 2015 gikk folkemengden ned med 3,6 prosent. De fleste innbyggerne i dag holder til i tettstedene Øvre Årdal og Årdalstangen som er kommunesenteret, samt noen i Seimsdalen.

Når det gjelder boligmarkedet har det til tider gått sent i markedet, men i 2015 gikk boligene raskt unna av det som ble lagt ut for salg ifølge Garanti Eiendomsmegling. De viste da til prognoser om at boligmarkedet kunne bli enda bedre årene etter. Det er i hvert fall ingen ting å si på idyllen man finner i Årdal med vakker natur og tilknytning til Jotunheimen.

Øvre Årdal er nemlig en viktig passasje til Jotunheimen som er en kjent fjellmasse og mye besøkt av turgåere. Hva det gjelder eiendomsprisene har dette gått noe nedover fra 2009 til 2012, deretter noe oppover frem til 2016 og en liten nedgang i 2017 ifølge Eiendom Norge. Du får uansett mye for pengene i denne kommunen sammenlignet med byer som Oslo, og det er ikke utenkelig å finne en enebolig for 1 million kroner.

Om Årdal

Årdal er en kommune med Årdalsfjorden og Årdalen med omliggende fjelltrakter og befinner seg i Sogn og Fjordane fylke. Kommunen grenser til Luster, Vang som er en del av Oppland fylke, og Lærdal. I kommunen bort det rundt 5 277 mennesker.

Den dominerende næringen i Årdal er Hydro aluminium som driver aluminiumsverk i kommunen. Andre næringsvirksomheter er i stor grad tilknyttet direkte eller indirekte til Norsk Hydro. De fleste driver altså innen metallvareindustrien, men det er også en del næringer innen kjemisk industri og verkstedindustri. Norsun, som er en solcelleprodusent, planlegger å utvide fabrikkfasilitetene sine i Årdal for mange milliarder kroner over flere faser ifølge fabrikksjef Steinar Talle.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer