Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Årdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Årdal

Kjente og seriøse meglere i Årdal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Årdal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Årdal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Årdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Årdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Årdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Årdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Årdal

I etterkrigstiden hadde Årdal en sterk økning i folketallet pga. utbyggingen av industrien, men siden 1972, da de nådde toppen, har folketallet hatt jevn nedgang. I perioden 2005 til 2015 gikk folkemengden ned med 3,6 prosent. De fleste innbyggerne i dag holder til i tettstedene Øvre Årdal og Årdalstangen som er kommunesenteret, samt noen i Seimsdalen.

Når det gjelder boligmarkedet har det til tider gått sent i markedet, men i 2015 gikk boligene raskt unna av det som ble lagt ut for salg ifølge Garanti Eiendomsmegling. De viste da til prognoser om at boligmarkedet kunne bli enda bedre årene etter. Det er i hvert fall ingen ting å si på idyllen man finner i Årdal med vakker natur og tilknytning til Jotunheimen.

Øvre Årdal er nemlig en viktig passasje til Jotunheimen som er en kjent fjellmasse og mye besøkt av turgåere. Hva det gjelder eiendomsprisene har dette gått noe nedover fra 2009 til 2012, deretter noe oppover frem til 2016 og en liten nedgang i 2017 ifølge Eiendom Norge. Du får uansett mye for pengene i denne kommunen sammenlignet med byer som Oslo, og det er ikke utenkelig å finne en enebolig for 1 million kroner.

Om Årdal

Årdal er en kommune med Årdalsfjorden og Årdalen med omliggende fjelltrakter og befinner seg i Sogn og Fjordane fylke. Kommunen grenser til Luster, Vang som er en del av Oppland fylke, og Lærdal. I kommunen bort det rundt 5 277 mennesker.

Den dominerende næringen i Årdal er Hydro aluminium som driver aluminiumsverk i kommunen. Andre næringsvirksomheter er i stor grad tilknyttet direkte eller indirekte til Norsk Hydro. De fleste driver altså innen metallvareindustrien, men det er også en del næringer innen kjemisk industri og verkstedindustri. Norsun, som er en solcelleprodusent, planlegger å utvide fabrikkfasilitetene sine i Årdal for mange milliarder kroner over flere faser ifølge fabrikksjef Steinar Talle.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Årdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg