Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Åmot

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Åmot

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Åmot så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Åmot er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Åmot?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Åmot

Om lag halvparten av Åmots innbyggere bor på Rena. Rena er ikke bare Åmots administrasjonssenter, men også kommunens eneste tettsted. Ellers er bosetningen spredt ut over kommunen med tyngdepunkt langs elvene Glomma, Rena og Osa.

Etter en god stund med minkende innbyggertall har Åmot kommune de siste årene opplevd en forholdsvis stabil befolkningsvekst. Ser man bort fra det året militærleiren ble etablert, målte Åmot faktisk den høyeste veksten siden 1952 i 2017. Veksten skyldtes i all hovedsak tilflyttende studenter, og prognosene forteller at den positive trenden i befolkningsutviklingen sannsynligvis vil fortsette i årene som kommer.

For øvrig har omkring 30 prosent av kommunens sysselsatte sitt arbeid utenfor kommunegrensen. Mange av disse pendler til Elverum og benytter seg gjerne av Rørosbanen eller bil eller buss langs Rv. 3 når de skal på jobb.

Eiendomsmegler Åmot

I et boligmarked preget av forholdsvis høy omsetning er det viktig å komme i kontakt med en megler som er godt kjent med de lokale forholdene. Valg av megler kan faktisk være avgjørende for resultatet.

Skal du selge boligen, men er usikker på hvordan du skal gå frem? Benytt deg gjerne av vår tjeneste for å få god oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Åmot.

Om Åmot

Det er møtet mellom elvene Glomma og Rena som har gitt kommunen sitt navn. De to store vassdragene renner sammen utenfor Nesvangen, like ved Åmots administrasjonssenter Rena. Nesvangen er også kommunens tusenårssted og dessuten begynnelsen på en av Østerdalsledens flere bygder.

Åmot er med sine 950 000 dekar skog en av Hedmarks viktigste skogbrukskommuner. Kommunen huser også det som ikke bare er Norges nyeste, men også en av Nordens største militærleirer. Her holder omkring 2 000 soldater til, fordelt ut over 200 000 kvadratmeter bygninger og store øvingsområder. Høgskolen i Innlandet har også en avdeling i Åmot hvor det tilbys både bachelor- og masterprogrammer innen en rekke fagområder.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer