Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ål

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Ål

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ål så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ål er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ål?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Ål

Bosetningen i Ål er først og fremst konsentrert til hoveddalføret. Her finner vi omkring 80 prosent av kommunens befolkning. Aller høyest er tettheten i tettstedet og administrasjonssenteret ved samme navn som kommunen. Like oppunder halvparten av ålingene bor her. Ellers er Ål med sine nesten 3 000 fritidsboliger som nevnt en utpreget hyttekommune. Disse er gjerne å finne hyttegrender som Liatoppen, Bergsjø eller Torpoåsen. Men man finner også en del enkeltstående fritidsbebyggelse, for eksempel i form av eldre setre.

Folketallet i Ål har lenge holdt seg forholdsvis stabilt. Selv om kommunen i perioden fra 2007 til 2017 opplevde en liten vekst, spår SSBs prognoser en nedgang de neste 20 årene. Derfor må det forventes at det er innen segmentet fritidsboliger at det er mest aktivitet i Ål. Er du interessert i å finne mer ut om Ål som hyttekommune, kan du besøke nettstedet Hytteålingen.no for mer informasjon.

Eiendomsmegler Ål

Enten det er snakk om seter, leilighet eller høyfjellshytte, lønner det seg å komme i kontakt med en megler som forstår seg på dine behov. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Ål.

Om Ål

Ål er en kommune i øvre Hallingdal, nordvest i Buskerud fylke. Kommunen grenser til Hol og Nore og Uvdal i sør, Gol og Nes i øst og Hemsedal og Lærdal i nord. Ål må med sine store fjellområder kunne kalles en ekte fjellkommune. Faktisk ligger så mye som 81 prosent av kommunens areal på over 900 meter over havet. Det har blant annet ført til at Ål er en populær hytte- og friluftskommune. Den sentrale beliggenheten, midt mellom Oslo og Bergen, med både rv. 7 og Bergensbanen passerende, hjelper selvsagt også på.

Ål er ellers stor på husdyr og har blant annet flest sauer og geiter i fylket. De mange og ofte store beiteområdene, samt mye englandskap, gjør at Ål også kan skilte med størst jordbruksareal i Hallingdal.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer