Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Åkrehamn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Åkrehamn

Kjente og seriøse meglere i Åkrehamn

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Åkrehamn. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Åkrehamn
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Åkrehamn så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Åkrehamn er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Åkrehamn?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Åkrehamn

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Åkrehamn

Boligmarkedet i Åkrehamn er ikke like aktivt som de andre byene i Rogaland. Her er boligprisene en god del lavere. 

En grunn til dette er byen sin beliggenhet. Den ligger veldig usentralt med tanke på å komme seg fra og til andre byer i Norge. 

Men med den flotte naturen langs havkysten er det flere som lar seg sjarmere av byen. Her får man alt av natur. Et stort pluss er boligprisene. Man får litt mer «hus for pengene»

Eiendomsmegler Åkrehamn

Har du en bolig som ligger i Åkrehamn by som du vurderer å selge? Da kan det være lurt å bruke litt tid på å finne rett megler. 

Sett gjerne opp en liste over hvilke kriterier som er viktig for deg. Deretter kan du kontakte flere lokale meglere å invitere de på befaring. Sjekk gjerne opp referansene deres på forhånd, slik at du slipper å bruke unødvendig tid på meglere som ikke blir aktuelle.

Etter du har hatt de på besøk kan du sammenligne alle de forskjellige kriteriene og finne den megleren som passer best for deg. 

Om Åkrehamn

Åkrehamn er en by som ligger på Karmøy i Rogaland fylke. Det var i 2002 Åkrehamn fikk bystatus. Byen ligger ikke langt unna Kopervik og Skudeneshavn og Haugesund som ligger på fastlandet. 

Karmøy sitt største kjøpesenter ligger på Åkra, også videregåendeskole, den gamle kirken og den nye. 

I byen finner man flott natur, naturstier og kulturstier. Her ligger det flere fornminner og kulturminner som man kan se.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Åkrehamn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg