cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Åfjord

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Åfjord

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Åfjord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Åfjord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Åfjord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Åfjord

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Åfjord

Boligmarkedet i Åfjord kommune består stort sett av eneboliger og noen få leiligheter. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et leiemarked. 27,6 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det finnes et godt leiemarked med 1304 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbygger jobber innenfor varehandel/restaurant/hotell, sekundærnæringer, helse- og sosialtjenester og primærnæringer. Husdyrhold er viktig for jordbruket, og det drives også med en del fiske. Innenfor industrien har man flere mindre bedrifter innenfor næringsmiddelindustrien og trevareindustrien. Det ligger også en betongvarefabrikk i Åjord. Det er en omfattende bygg- og anleggsindustri i kommunen. Turistnæringen er økende. Det fiskes mye laks i flere av elvene i kommunen.

Åfjord kommune har fire barnehager. Kommunen har to 1-10 skoler og en videregående skole. Kommunen har et variert tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Rv. 715, 17 og 723 er viktig for samferdsel i kommunen. Åfjord har også et godt nettverk av veier innad i kommunen. Flere broer gir fastlandsforbindelse fra øyene.

Eiendomsmegler Åfjord

I et marked hvor det blir kjøpt og solgt boliger hvert år, følger det naturligvis med flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. EiendomsMegler 1 er nok et av meglerforetakene du kommer til å møte på.

Før du tar en endelig beslutning er det viktig at du gjør litt forarbeid. Sett gjerne opp en liste over hvilke kriterier som er viktig for deg. Deretter bør du invitere flere meglere på befaring. På denne måten vil du enkelt kunne sammenligne de ulike meglerne. Slik at du kan ta et bedre valg.

Om Åfjord

På Fosenhalvøya i Trøndelag fylke ligger Åfjord kommune. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 3352 innbyggere. Kommunens administrative senter heter Årnes(Å), som også er kommunens eneste tettsted. Befolkningen bor nokså spredt rundt i kommunen, men det er størst konsentrasjon rundt Årnes. Åfjord slås sammen med Roan kommunen i 2020, i forbindelse med kommunereformen.

Finnvollheia og Haravassheia på grensen til Namdalseid er kommunens høyeste topper og ligger på 675 moh. Ved Stokksund ligger en kjent severdighet, en rekke store huler der den mest kjente er Harbakhulen med et dyp på 130 meter. Andre severdigheter er Fredmoen som er et museum for laks og elv, Storøybrua som er det lengste bruspennet i Trøndelag(Sør-Trøndelag) og Støvelfossen der man kan se laksevandring.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.