Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Eiendomsmegler A

Ble etablert i 2009, og er et lokalt meglerselskap som holder til i Nord-Rogaland. Haugesund sparebank Skudenes & Aakra Sparebank er de største eieren av selskapet, mens Hege Stange Wee og

Etne Sparebank også eier en del. Hovedkontoret er lokalisert i Haugesund. Deres hovedfokus er på Nord-Rogaland og satser på å være førstevalget til de som ønsker å selge boligen sin i området.

I tillegg til lokal markedsføring satser de også på de større markedsføringskanalene som finn.no. De har en egen boligavis (Bolig A) som de sender ut til store deler av satsingsområdet.

Ved salg av boliger bruker de flyfoto, på denne måten får man et større bilde av boligens beliggenhet. I flere utvalgte kommuner i Nord-Rogaland har Eiendomsmegler A en markedsandel på rundt 40%. De er nå markedsledende i flere kommuner i Nord-Rogaland

Gratis verdivurdering av Eiendomsmegler A

Kontakt dem på kundeservice eller mail om du skal selge eller trenger verdivurdering på boligen din. 

Selg bolig med Eiendomsmegler A

De er erfarne og er dedikerte til sitt fag. Du kan være sikker på at du får en engasjert megler som kjenne området ditt. De er det eneste meglerhuset som kan tilby luftfoto og videovisning som en del av promoteringen av boligen. Med video og luftfoto får man frem en større del av boligen. 

Tar du kontakt med dem kan du få et uforpliktende tilbud på salg av boligen. Du får hjelp til å komme i gang med prosessen, og får råd og veiledning om du har behov for det. 

Ta kontakt for en hyggelig boligprat på tlf: 52 80 43 00, eller på mail: [email protected]

Eiendomsmegler A sitt budskjema

Fra og med 1.januar 2014 må alle bud gis skriftlig til megler.

Bud gis enkelt via via Gi Bud-knappen på annonsen til boligen. Med denne løsningen oppfylles krav om skriftlighet, signatur og legitimasjon. 

Finansiering til boligkjøpet

Eiendomsmegler A er en lokaleid eiendomsmegler og sammenligner tett med de tre lokale sparebankene, Haugesund Sparebank, Etne Sparebank og Skudenes & Aakra Sparebank. De jobber sammen for å realisere boligdrømmen din.

A eller ingenting - Salgsgaranti

Meglerforetaket har salgsgaranti uten bindingstid. Selges ikke boligen, betaler du heller ingenting! Dette betyr også at du ikke mottar noen faktura før boligen er solgt, og du står fritt til å bytte megler når som helst. 

Hvorfor velge Eiendomsmegler A

  • Boligavis A
  • Videovisning og Luftfoto
  • Dokumentert best markedsføring
  • Ubegrenset annonsering - en pris
  • Engasjert og lokalkjent megler
  • A eller ingenting - salgsgaranti

Kontakt og kundesenter

Du kan kontakte meglerkontoret på telefon, 52 80 43 00 eller mail, [email protected]. På nettsidene deres finner du adresse til samtlige kontorer.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.