cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Dialog Eiendomsmegling

De har 31 års erfaring i bransjen og du kan være sikker på at her får du kvalitet. Hos dem finner du dyktige meglere, de har en anerkjent firmaprofil og driver effektiv markedsføring.

De tilbyr blant annet markedets mest omfattende smartsøk og salgsgaranti. Totalt har de seks kontorer: Drammen, Bærum, Mjøndalen, Hokksund, Kongsberg og Hønefoss. 

Gratis verdivurdering av Dialog Eiendomsmegling 

Ønsker du en verdivurdering av bolig, hytte eller tomt? Da kan du ta kontakt for en uforpliktende verdivurdering og hyggelig boligprat. I tillegg vil du få et uforpliktende tilbud på tjenester de kan tilby. 

Selge bolig

Dialog har dyktige meglere med gode lokalkunnskaper. Deres meglere vil følge deg i hele salgsprosessen og gjennomføre alle formaliteter. Som kunde hos de får du markedets mest omfattende smartsøk.

Smartsøket gjør at de finner kjøpere til eiendom uavhengig av hvor de bor. Tjenesten er levert gjennom et samarbeid med finn.no og Schibsted som har tilgang på nesten 100% av markedet. Med andre ord vil din boligannonse bli presentert på skjermen når boligsøkere er inne på landets største nettaviser som vg.no, Aftenposten, E24 og flere regionsaviser.

Videre tilbyr de salgsgaranti, altså betaler du ikke for deres tjenester dersom de ikke får solgt boligen din til en pris du er fornøyd med. 

Kjøpe bolig 

Er du på jakt etter drømmeboligen, hytte eller tomt? Da kan du registrere deg i deres boligsøkerregister. Når de finner aktuelle eiendommer, tar de kontakt med deg. De vet at det å kjøpe en eiendom er en stor investering i livet.

Med mange års erfaring i bransjen er de opptatt av at eiendomshandelen skal være trygg med faglig dyktighet og respekt for lover og forskrifter. Samt yte god kundeservice slik at du blir fornøyd. 

Finansiering til boligkjøpet

Ta kontakt med din bank for å skaffe finansieringsbevis og for å finne ut hvor mye du kan låne. Før du går inn i en budrunde må dette ha blitt gjort. 

Dialog Eiendomsmegling sitt budskjema

I dag skal alle bud, aksept og avslag gis skriftlig til megler. Dette ble pliktig fra og med 1.janaur 2014, men kravet om skriftlighet er også oppfylt av digitale løsninger. 

Hvorfor velge Dialog Eiendomsmegling?

  • Salgsgaranti
  • Markedets mest omfattende smartsøk 
  • Mange års erfaring i bransjen med dyktige eiendomsmeglere 
  • Hjelper deg å finne drømmeboligen, fritidseiendommen eller tomt

Dialog Eiendomsmegling – kontakt

For å finne kontaktinformasjon til ditt kontor kan du gå inn på dialogeiendom.no/kontakt. Alternativt kan du bruke kontaktskjemaet online så hører du fra de.

Kontaktinfo til hovedkontoret/drammen er tlf. 32 20 30 20, mail: [email protected] og med besøksadresse Grønland 67. 
 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.