cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Borg Eiendomsmegling

Ble etablert i 1994. Helt fra begynnelsen av har det å ha et personlig og engasjert forhold til kunden vært svært viktig for dem. Meglerfirmaet opererer først og fremst i Østfoldsregionen, hvor de påtar seg oppdrag innen både hytte- og helårsboligmarkedet. De kan også bistå ved kjøp og salg av næringseiendommer.

I tillegg til å sørge for en trygg og personlig eiendomshandel kan Borg skilte med god lokalkunnskap. Kjennskap til de lokale forholdene er avgjørende når boligen din legges ut for salg. En utførlig presentasjon bidrar nemlig til at flere melder interesse og at du får en så god pris som mulig. 

I årsskiftet 2018/2019 ble Borg Eiendomsmegling en del av en av meglerbransjens største merkevarer, RE/MAX. Etter sammenslåingen går Borg Eiendomsmegling fortrinnsvis under navnet “Meglerhuset Borg”. Til tross for nytt navn er fokuset deres i all hovedsak det samme som før.

RE/MAX

RE/MAX har drevet på i over 40 år og har i dag sin virksomhet i mer enn 120 land. Dette høres kanskje ut som den diametrale motsetningen til Borg Eiendomsmeglings lokale profil. Men ettersom RE/MAX er en franchisevirksomhet, drives og eies de ulike kontorene lokalt. På samme tid har man et omfangsrikt nettverk å støtte seg på.

Gratis verdivurdering fra Borg Eiendomsmegling

Vurderer du å selge boligen din? Hvorfor ikke benytte deg av RE/MAX’ gratis verdivurdering? Bor du i Sarpsborgsområdet, sender de en av sine kompetente meglere fra Meglerhuset Borg.

Da kan du forvente både en trivelig boligprat og en god pekepinn på hva boligen din er verdt i dagens marked. Tilbudet er selvsagt helt uforpliktende. 

Kjøpe bolig

Meglerhuset Borg og RE/MAX kan også bistå deg som er ute etter å kjøpe bolig. Det å finne en bolig som både passer budsjettet og dine øvrige krav og ønsker er ingen smal sak. Boligmarkedet er så uoversiktlig og skiftende at ikke alle har tid til å sette seg godt nok inn i det.

Derfor kan det å be om veiledning i mange tilfeller være en klok beslutning. Meglerhuset Borg og RE/MAX har alltid kundens spesifikke behov i tankene når de anbefaler eiendommer. 

Næringseiendommer

Borg og RE/MAX jobber som sagt også med næringseiendommer. Enten det dreier seg om kjøp eller salg, er sannsynligheten stor for at de har noe å bidra med.

Her kan du få verdivurdert eiendommen, motta hjelp til leieformidling eller rett og slett bare konsultere deg med en fagkyndig. 

Boligpraten

RE/MAX har samlet en rekke gode råd og ressurser om kjøp og salg av bolig på nettsidene sine. Du finner dem under overskriften “Boligpraten”. Her ligger det tips til hvordan visningen skal bli en suksess og hva du som boligsøker må tenke på. I tillegg finner du mer generelle boligtips og nyheter fra meglerbransjen. 

Borg Eiendomsmegling - kontakt

RE/MAX, avdeling Sarpsborg, også kjent som Meglerhuset Borg, holder til i Torggata 8. Her har de åpent fra 08:30 til 16:00 alle hverdager.

Ønsker du å kontakte dem per telefon, kan du ringe 69 12 60 60. Skriftlige henvendelser kan rettes til [email protected].

Er du spesielt ute etter en verdivurdering, har RE/MAX et eget skjema du kan fylle ut på nettsidene deres. 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.