Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Boli Eiendom

Er spesialisert på eiendomsmegling på Innherred og i Namdal. Disse meglerne kan området inn og ut, i tillegg til at de har lang erfaring i bransjen. 

Per i dag jobber det seks meglere i Steinkjer og syv i Namsos. Du vil nok derfor enkelt finne en megler du trives med.

Videre kan du på Boli blogg lese gode tips uansett om du er på jakt etter drømmeboligen eller skal legge ut din for salg. 

Gratis verdivurdering av Boli eiendom

Hva er din bolig vært? Ta kontakt i dag for en uforpliktende verdivurdering på boli.no/verdivurdering. 

Selg bolig med Boli Eiendom

Boli sørger for å lage den beste presentasjonen av din bolig i alle kanaler. Blant annet har de sin egen avis der de publiserer ukens nyheter og eldre boliger. 

De jobber hardt for å oppnå høyest mulig pris for akkurat din bolig. Som kunde vil du bli tatt vare på gjennom hele salgsprosessen. Du kan derfor føle deg trygg og være sikker på at du får en god handel. 

Boli eiendom sitt budskjema 

Fra og med 1.januar 2014 må alle bud, aksept og avslag gis skriftlig til megler. Kravet om skriftlighet er oppfylt også når det gjøres gjennom en digital løsning.

Etter at budrunden er ferdig og kontrakt er skrevet, skal overtakelsesprotokollen signeres. Denne signeres av begge parter og er en bekreftelse på at man har gått nøye gjennom boligen. Etter at den er underskrevet, har risikoen for boligen gått fra selger til kjøper.

I protokollen kan boligkjøper komme med kommentarer på misnøye. Dette kan være for dårlig vasking, rydding eller andre forhold som er relevant å notere ned. Da vil begge parter bli enig om en passende kompensasjon. 

Finansiering til boligkjøpet

Boli har et samarbeid med Grong Sparebank som tilbyr finansiering. Om du vurderer å kjøpe ny bolig er det bare å ta kontakt med dem. 

Grong sparebank kjenner lokalmarkedet godt og bistår gjennom kjøpsprosessen. Du vil få en dyktig rådgiver som tar en prat med deg om bolig og gode råd på veien. Det er bare å søke om lån på deres nettside. Svaret kommer raskt. 

Er du usikker på hva slags lån du skal ta opp? Da kan du bruke deres låneguide eller prate med rådgiveren din. 

Hvorfor velge Boli Eiendom?

  • Lokalt erfarne eiendomsmeglere.
  • Samarbeid med Grong Sparebank som ordner med finansiering og rådgivning innen boligkjøp. 
  • Du blir tatt vare på som kunde under hele salgsprosessen og de jobber for at du skal sitte igjen med mest mulig. 

Boli eiendom – kontakt

For å komme i kontakt med meglerhuset kan du kontakte de på tlf, mail eller ta en tur innom for en kopp kaffe og boligprat. 

For telefonnummer og mail til de ulike eiendomsmeglerne kan du gå inn på boli.no/kontakt. Meglerforetaket er delt i to avdelinger, Steinskjer og Namsos:

Avdeling Steinkjer
Tlf. 474 79 990
Torggata 2, 7713 Steinkjer. 

Avdeling Namsos
Tlf. 474 79 990
Søren R Thornæs veg 4, 7800 Namsos. 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.