Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign tilbud fra flere meglere

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på boligsalg fra %brand% og andre meglere i ditt nærområde.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Boa Eiendomsmegling

Ble startet i 2006. De har et stort fokus på å finne de rette interessentene, slik at de får mest verdi i hvert eneste boligsalg. Dette er noe de mener at de kan gjøre med den unike kompetansen de sitter på, med tanke på strategisk markedsføring og presentasjon. De har også vunnet Gullmegleren flere år for ulike kategorier. 

Kom i kontakt med flere meglere fra Boa eiendomsmegling

Boa Eiendomsmegling

Sjekk erfaringer

Hør med venner og kjente om de har brukt en eiendomsmegler fra Boa Eiendomsmegling som de er fornøyde med.

Gå over avtalene

Avklar hva som er inkludert i tilbudet til de ulike meglerne og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Forhandle avtalen

Kom frem til en avtale, enten prosent, fastpris eller timespris - og prut gjerne!

Boa Eiendomsmegling

De beskriver seg selv som et lite meglerhus med store drømmer. De har drevet på siden 2006. Og har siden den gang hjulpet mange fornøyde kunder i Oslo og Moss med å selge og kjøpe boligen sin. 

For Boa dreier eiendomsmegling seg mye om å skape de gode opplevelsene. Det fikk dem til å skille seg ut i den nokså tradisjonsbundne meglerbransjen. Boa var for eksempel tidlig ute med å eksperimentere med boligpresentasjoner på nettet. 

Annonsene deres tar gjerne utgangspunkt i det som er unikt ved boligen din. Deretter forestiller de seg hvem målgruppen er og forsøker å fortelle en historie basert på dette. I prosessen samarbeider de tett med en rekke tekstforfattere, fotografer og stylister. Og sluttresultatet er noe ganske annet enn de renvaskede og tømte boligene du er vant til å se på prospektbilder. 

Konseptet har langt på vei vist seg å fungere. De har nemlig mottatt Gullmeglerpriser og utmerkelser i ulike kategorier så mye som seks år på rad. Det er Norges Eiendomsmeglerforbund som står bak kåringen av Gullmegleren, og prisen er kanskje den gjeveste i bransjen.

Gratis verdivurdering av boa eiendomsmegling

For deg som tenker på å selge boligen din, tilbyr Boa Eiendomsmegling gratis verdivurdering. Dette er et uforpliktende tilbud. Skulle du velge å gi jobben til noen andre, eller kanskje ikke selge overhodet, blir det altså ingen sure miner. 

Hva du faktisk ender opp med å få for boligen din, kan naturligvis ingen fortelle deg på forhånd. Men med en grundig verdivurderingen skal du i alle fall få en god pekepinn på hva boligen din er verdt. 

Kjøp og salg

Det å være en megler er å være en mellomperson. Som mellomperson har man ansvaret for at begge parters interesser blir ivaretatt. Til tross for en nærmest radikal tilnærming til eiendomssalg, har ikke Boa glemt hva meglerrollen faktisk innebærer. Både kjøper og selger skal sitte igjen med en følelse av at prosessen har vært ryddig og redelig.

De kan også bistå deg som er på let etter et nytt sted å bo. Eiendomsmarkedet er gjerne skiftende og uoversiktlig, og det å få hjelp fra noen som kjenner det kan være uvurderlig. 

Finansiering

Det er anbefalt å ta kontakt med banken din før du begynner boligsøket. På den måten vet du hvilken prisklasse du kan legge deg i. Når man vurderer hvor høyt man kan gå, må man ta høyde for at rentene og markedet kan endre seg. Men det får du vite alt om i banken. 

Boa Eiendomsmegling jobber sammen med Handelsbanken og setter deg gjerne i kontakt med sine kontakter der. Før du vurderer å kaste deg inn i en budrunde, må du helst ha finansieringsbevis. På budskjemaet blir det også spurt etter en kontaktperson i banken som kan bekrefte finansieringen din. 

Hvorfor velge Boa Eiendomsmegling?

Orker du ikke tanken på at boligen din skal legges ut for salg som et tomt og pregløst skall? Med sin uortodokse tilnærming til boligsalg sørger Boa for å ivareta boligens sjel.

De har i tillegg en rekke utmerkelser å vise til, så deres metoder er på ingen måte uprøvd. 

Boa Eiendomsmegling - Kontakt

De har to kontorer. Begge ligger i Oslo: Et i Schønings gate 7 og et i Kongsveien 91. Her er det bare å legge turen innom for en uforpliktende prat.

Ønsker du å nå dem per telefon, kan du ringe 21 11 00 00. Skriftlige henvendelser kan rettes mot [email protected] 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer