Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Bergen Omegn Eiendomsmegling

Også kalt Bo eiendomsmegling, er et lokalt, effektivt og kostnadsorientert eiendomsmeglerforetak i Os kommune. Selskapet startet opp i 2007 og har siden start hatt en jevn stigning i arbeidsmengden. 

Bo eiendomsmegling består av et team på fire engasjerte kollegaer som samarbeider tett. De har alle vokst opp i Os kommune og sitter derfor på mye lokalkunnskap. Med gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder og deres fokus på å skape trygghet gjennom hele salgsprosessen er en megler fra Bo et godt valg. 

Selg bolig med Bergen Omegn eiendomsmegling

De er opptatt av å delta i hele prosessen og alle ledd, både før, under og etter salget av eiendommen. Altså er de med i alle ledd fra befaring og verdivurdering til selve overtakelsen. Dette gir de god kunnskap om eiendommen, men skaper også tillitt og trygghet hos interesserte kjøpere. 

I tillegg tilbyr de, som en ekstra service, å holde ubegrenset med visninger uten ekstra kostnader. 

Lånekalkulator og finansiering

Er du en interessert kjøper? Da kan du gå inn på deres nettside for å se hva som ligger ute for øyeblikket. Du vil også finne en lånekalkulator du kan benytte deg av. 

Gratis verdivurdering av Bergen omegn eiendomsmegling

Ønsker du å vite hva boligen din er verdt? Da kan du ta kontakt ved å fylle ut skjema på deres nettside. Etter at du har sendt inn vil de ta kontakt for å avtale tid for en befaring. 

Bergen omegn eiendomsmegling sitt budskjema

Etter 1.januar 2014 er det pliktig at alle bud skal gis skriftlig til megler. Det samme gjelder aksept eller eventuelt avslag på bud. 

Hos Bo eiendomsmegling skal budets frist være minimum kl. 12 dagen etter siste annonserte visning for at eiendomsmegleren kan formidle budene. 

Før budrunden vil du som selger få en veiledning fra megleren slik at man stiller godt forberedt. Megleren vil holde selger og alle interesserte kjøpere orientert kontinuerlig i budrunden. 

Først når selger har akseptert budet er boligen solgt og det er inngått en bindende avtale. 

Hvorfor velge Skivik & Co eiendomsmegling

  • Lokal kunnskap
  • Gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder
  • En megler som er med hele veien i alle ledd, også ved overtakelse 

Kontakt 

Du kan ta kontakt med meglerkontoret på tlf. 56 30 11 08 eller 55 28 70 00. 

Ønsker du heller å sende mail kan du bruke deres kontaktskjema online (boeiendomsmegling.no/kontakt-oss) eller sende direkte til [email protected]

Deres besøksadresse er Torggata 3, Osøyro.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.