Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Arna

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Arna

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Arna så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Arna er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Arna?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Arna

Som mange andre steder på Vestlandet merket også Arna en stor nedgang på boligmarkedet som følge av oljekrisen. Siden den tid har boligmarkedet økt, og flere boliger blir solgt hvert år. Noe som igjen påvirker boligprisene. Sammenlignet med de andre bydelene har Arna opplevd den største nedgangen i boligmarkedet den siste tiden. Men ser man flere år tilbake har de hatt en liten økning.

Hvorfor boligmarkedet er slikt er vanskelig å svare på. Men beliggenheten kan ha noe med saken å gjøre. Selv om det kun er ett stopp med tog inn til byen kan det bli tungvint. Skulle ikke togene gå, eller at det er for sent på dagen må man kjøre et godt stykke rundt fjellet for å komme seg frem og tilbake til sentrum. En faktor til kan være solforholdene. Det er nemlig ikke like mye sol her som andre steder.

Eiendomsmegler Arna

Med et aktivt boligmarked hvor det blir solgt boliger året rundt, er det selvfølgelig flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Eiendomsmegler Vest og Krogsveen er to av flere som man kommer til å møte på ved et boligsalg her.

Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste for å komme i kontakt med meglerne. Da vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og mest sannsynlig vil de strekke seg enda lenger.

Videre er det viktig at du bruker litt tid på å finne ut hvilke kriterier som er viktig for deg hos en megler. Deretter er det bare å invitere de på befaring, slik at du kan sammenligne og finne den beste megleren for deg og din bolig.

Om Arna

Arna er en bydel som ligger i Bergen. Det er omtrent 14.000 innbyggere fordelt på et areal på 99,71 km2. Mesteparten av dette arealet er fjell som ligger både i øst og vest. Midt i mellom finner man Arnavågen, som er delt opp i Ytre Arna og Indre Arna. For å komme seg inn til Bergen by, er det en kort togtur på 7 minutter gjennom Ulrikstunnelen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer