Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Alna

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Alna

Kjente og seriøse meglere i Alna

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Alna. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Alna
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Alna så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Alna er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Alna?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Alna

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Alna

På lik linje med resten av Oslo har Alna opplevd en jevn vekst den siste tiden. Det er mange boliger som kjøpt og solgt året rundt. Med nærhet til sentrum, samtidig som kan bo landlig er to faktorer som bidrar til en aktivt boligmarked.

Videre er det flere som ønsker å bosette seg litt utenfor sentrum, slik at de har god tilgang på både natur og nærhet til byliv. Man ser gjerne at det er flere barnefamilier som trekker denne vegen. At boligprisene er noe lavere enn andre steder i byen, trekker så klart flere hit.

Eiendomsmegler Alna

Har du en leilighet eller hus på Alna i Oslo som du skal selge, er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Det kan derfor være lurt å gjøre litt forberedelser før du tar et endelig valg. At megleren kjenner til nabolaget ditt er en veldig viktig faktor, dette kan påvirke hva du faktisk får for boligen din.

Videre er det viktig at du finner en hyggelig megler som du har god kjemi med. Det kan derfor være lurt å få flere meglere på befaring, deretter sammenligner du og velger den beste megleren.

Om Alna

Alna er 1 av 15 bydeler i Oslo. Du finner Alna i Groruddalen, mellom skoggrensen mot Østmarka i sør og Hovedbanen i Nord. Her er det 49.249 innbyggere, fordelt på 13,7 kvadratmeter. Mest sannsynlig har Alna fått navnet fra Alna gård som videre har fått navnet sitt fra Alnaelven som renner gjennom bydelen.

Den viktigste kollektivforbindelsen til Oslo sentrum er T-baneforbindelsen Ellingsrudåsen-Stortinget-Østerås, som betjener alle de store boligområdene i bydelen.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Alna

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg