Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign tilbud fra flere meglere

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på boligsalg fra %brand% og andre meglere i ditt nærområde.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Aasen Eiendomsmegling

Med lang og bred erfaring i eiendomsbransjen har meglerne opparbediet seg god kompetanse. Slik at de kan få mer verdi ut av hvert salg. De mener at kunden sine ønsker skal alltid stå i fokus, uavhengig av hvor stor jobben er. Dette er noe de løser med den beste markedsføringen og fornøyde kunder. 

Aasen Eiendomsmegling

Sjekk erfaringer

Hør med venner og kjente om de har brukt en eiendomsmegler fra Aasen Eiendomsmegling som de er fornøyde med.

Gå over avtalene

Avklar hva som er inkludert i tilbudet til de ulike meglerne og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Forhandle avtalen

Kom frem til en avtale, enten prosent, fastpris eller timespris - og prut gjerne!

Aasen Eiendomsmegling

Det er Nils-Erik Aasen som står bak Aasen Eiendomsmegling. Han utmerket seg allerede på 90-tallet da han som nyutdannet BI-student var med å etablere 2-roms Eiendomsselskap. 

Konseptet gikk ut på å utelukkende selge toromsleiligheter og var det eneste av sitt slag her til lands. 2-roms Eiendomsselskap ble en suksess og han hadde på et tidspunkt til og med kronprinsparet på visning. 

Like etter årtusenskiftet valgte imidlertid Aasen å prøve seg på andre ting. I en periode på omkring ti år bekledde han ulike lederstillinger i diverse firmaer i Oslo. I 2014 vendte Aasen imidlertid tilbake til megleryrket. Denne gangen i Son og med sitt helt eget firma. 

Nils-Erik Aasen er med andre ord ingen nykomling. Med over over 20 års erfaring, utdanning fra BI og grunnåret fra takstmannstudiet er Aasen en slagkraftig aktør innen meglerbransjen.

Kjøp og salg

Meglerforetaket legger vekt på pris og kvalitet og tilbyr derfor en fast pris på 49 000 kroner. På den måten oppstår det aldri noen usikkerhet omkring hvor mye salget vil koste deg. Du vet alltid hva du får og hvor mye du må betale for det. 

Pakken på 49 000,- inkluderer full provisjon, profesjonell fotograf, prospekt, Finn-annonse og oppgjør. 

Som sagt vektlegger de også kvalitet. Det er blant annet fordi presentasjonen av boligen din er helt avgjørende for sluttresultatet. Du kan derfor forvente at bilder og prospekt er av ytterste kvalitet når du bestiller hos Aasen. 

Det er ingen smal sak å danne seg ordentlig oversikt over boligmarkedet. Aasen Eiendomsmegling kan derfor også hjelpe deg å finne en bolig som passer både budsjettet og behovene dine.

Nyttige råd og verktøy

Meglerne har samlet en hel del nyttige råd på nettsidene sine. Her kan du blant annet lese om hva du bør tenke på før en eventuell fotografering eller visning. Presentasjonen av boligen din er som sagt avgjørende. 

At plenen er frisert og utebelysningen fungerer er med andre ord ikke uten betydning. Likeledes er det en rekke grep som kan gjøres innendørs for å heve inntrykket. Besøk nettsidene deres for å lese mer om det. 

Aasen Eiendomsmegling sitt budskjema

Alt hva gjelder motbud, aksept eller avslag fra selger skal ifølge eiendomsmeglingsforskriften formidles skriftlig. Det samme gjelder for øvrig bud. Det første budet gis gjennom et budskjema. 

Hos meglerforetaket gjøres det fortrinnsvis elektronisk. Du vil også bli bedt om legitimasjon og signatur. Dette gjøres raskest ved hjelp av BankID eller en lignende tjeneste. Når budskjemaet er mottatt, kan du imidlertid høyne budet med for eksempel en enkel tekstmelding.

Hvorfor velge Aasen Eiendomsmegling?

For mange som er bosatt i Son og skal kjøpe eller selge bolig vil Aasen være et naturlig valg. Når det er sagt, opererer de ikke bare i Son. Han oppgir selv at kjerneområdet hans også inkluderer Vestby og Moss.

Hvis du i tillegg til er opptatt av forutsigbarhet hva gjelder pris og kvalitet, stiller de som en sterk kandidat. 

Kontakt Aasen Eiendomsmegling

Meglerforetaket har som nevnt kontor i Son i Akershus. Ønsker du å ta turen innom for en uforpliktende prat, finner du lokalene i Slettaveien 2. 

Foretrekker du å ringe, kan du taste inn enten 64 95 01 70 eller 90 58 53 43. Skriftlige henvendelser kan enten sendes direkte til [email protected] eller via kontaktskjemaet på nettsidene deres.

Du må også gjerne legge turen innom Facebook.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer